Kärlek i familjen

God morgon älskade ni, 

Gaah, lite tokigt att vakna 4 på morgonen varje dag. Det har gått en vecka snart sen jag kom från Thailand. Varför har inte jag kommit in i dygnsrytmen ännu?! Trots att jag stannade uppe till halv 11 på kvällen igår så hjälpte det inte alls. What to do?

Jag måste nog försöka somna om snart men är fortfarande lite för pigg. Ska kanske ringa till mamma och pappa som befinner sig på en mysig solsemester i södra Thailand just nu. Jag pratar faktiskt med mina föräldrar varje dag, minst 1 timme om dan och tycker att det är så himla mysigt. Även om jag är mitt uppe i jobbet och de ringer brukar jag lägga bort jobbet en stund om det inte var något akut med jobbet d.v.s. Jag och mina föräldrar har alltid mycket att prata om, från allt och ingenting och det älskar jag.

Åh vad jag känner mig lyckligt lottad som har ett hem där:
– Det finns en massa positiva och peppande energi.
– Jag känner mig trygg, säker och bekväm.
– Vi ger varandra massor med beröm.
– Vi säger ordet: -Jag älskar dig. Varje dag och hela tiden till varandra.
– Vi aldrig skriker till varandra när vi blir upprörda.
– Kvalitetstid med familjen betyder allt.
– Vi kan prata öppet om allt med varandra.
– Vi alltid uppmuntra och stötta varandra genom alla tider.

Jag älskar min familj 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *