Alla hjärtans dag present

Som jag berättade lite kort för er tidigare har jag och RÔKA Stone Wear (Uttalas Rocka och betyder sten) inlett ett samarbete där vårt mål är att nå ut till fler människor med det budskapet som vi tillsammans vill sprida.

Jag och Ted (grundaren till RÔKA) har enormt kärlek för välgörenhet och vi vill utnyttja våra möjligheter till att hjälpa de behövande i världen. Vi tror på det långsiktiga sättet att ge, alltså: utbildning och möjligheter.
Jag med mina möjligheter som äger mycket mark i Thailand ger bl.a. bort en del mark till jordbrukssyfte för bönder att kunna livnära sig på annat än risfarmen. Ted med sin hantverkskills har föreslagit att lokalfolket i bl.a. Thailand som inte har något jobb skulle kunna göra någon form av lättare hantverk av boxar eller liknande som både är traditionella och kulturella där RÔKA kan använda till deras smycken. Ted ska följa med mig till Thailand lite längre fram för att titta närmare på vårt projekt och hälsa på lokalfolket där vi tillsammans kan brainstorma kring projektet på plats. Alltså, hur kul är inte det här? Jag är så himla glad att Ted kommer in i bilden nu eftersom vi tillsammans kan hjälpa ännu fler människor. Ni anar inte vilken glädje jag fick när Ted nämnde detta. Man är starkare när man fler och jag hoppas verkligen på att många av er här vill hänga med i svängarna.

Ok, låt mig presentera RÔKA för er som inte har hört talas om dem förut.  

RÔKA gör handgjorda smycken av stenar här i Sverige. De sätter ihop stenarna en och en där de med omsorg och kärlek se till att alla bitar faller perfekt på sin rätta plats. RÔKAs smycken är gjorda i gjorda i äkta silver och har tidlösa design som passar till både killar och tjejer. Hela tillverkningsprocessen är jättegenomtänkt från start till slut. Åh vad jag älskar lyxkänslan när man öppnar boxen där smycken är insvepta i sidenduk. Det bästa av allt går 10% av vinsten direkt till välgörenhet och nu siktar vi ännu längre.

Klicka gärna in på RÔKAs hemsida för att läsa mer. Alla smycken är supervackra och EN av mina favvos är bl.a. Justina (se bilder nedan) som jag fick höra i efterhand att smycken har en fin, rörande och personlig storyn bakom. Jag fick t.o.m. tårar i ögonen när jag hörde det.

Till att börja med om ni vill stötta oss får ni jättegärna köpa alla hjärtans dag present från RÔKA till era käraste. Berätta gärna om oss och sprid vårt budskap vidare. Glöm inte att hashtaga #ROKA4LOVE eller tagga @rokastonewear på Instagram när ni bär smycken.

____________________

Ödmjukaste samarbete med RÔKA STONE WEAR

P.s. Nu har jag markerat denna inlägg som ”sponsrad” då jag har uppmanat er om köp. Men längre fram när jag skriver om vårt välgörenhetsprojekt kommer inte jag att markera inlägg som ”sponsrad” så länge jag endast berättar om processen och jobbet bakom välgörenhetsprojektet. Just so you know. Försöker bara följa lagarna här så att jag gör rätt för mig. Hehe.  

2 kommentarer

  1. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  2. Riktigt fina armband! Ser ut som namnet är typ fornsvenskt eller nått. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *