Svenskt körkort = Check!

Andra gången gillt! Det gick superduper bra med min uppkörning igår. Min inspektör hade ingenting att påpeka alls då det gick helt felfritt sa han: -Det är så kul att åka med dig Foki! Fortsätt att köra så här hela tiden. Du kör säkert och bra.
Gaaaaaah, jag blev så himla glad. Förra gången hade jag en sån otur med den där rödljuset och var mycket nervös då jag inte kunde vägarna i den trakten men andra gången gillt! Vill tacka min körlärare Sivert från MT körskolan med hela mitt hjärta, han har varit superchill under alla mina körlektioner och haft tålamod med mig, bättre körlärare kan inte jag begära. (Skrev ut namnet på körskolan nu p.g.a. någon av er Luleåbo undrade, nej jag har inte fått körlektioner sponsrat)

Grejen med att ta körkort är att man inte ska klara det på första försöket. Ni som gjorde det, grattis till er såklart! Men det är ok att kugga. Majoriteten gör ju det av olika anledningar, det krävs sååååå himla lite och trafikverket är super noga med allt. Var inte hårda mot er själva om ni behöver göra om teori- eller körtest. Det ingår lite grann! 😉

Jag kom hem ganska ”sen” igår, vi handlade i Luleå en liten sväng innan hemgång och jag somnade direkt efter kvällsbadet. Klockan var kring 8, hahaha min definition av ”sen på kvällen” numera. Men jag måste verkligen ställa om mig nu under helgen så att jag kan leva ett normalt liv här.

Förutom körkortet igår så har Bill bokat vår Santorini-resa inför Bikis 3 årsdag till sommar. Jag och Bill turas om att planera våra Bikidagar och det är Bills tur att planera dagen i år. Alltså det kan verkligen inte bli bättre än så här, Santorini var vår första resa som vi gjorde tillsammans. Hur ska jag kunna toppa nästa år tänker jag?!

Alltså, vilken bra start på året jag har fått! Hoppas att det håller i sig. Wihoooo! 

9 kommentarer

 1. Erics och Smillas Farmor

  Grattis till körkortet??! Nu kommer du att upptäcka att allt blir mycke enklare och smidigare att ta sig från punkt A till punkt B med bagage, lådor, paket m.m Välkommen in i körkortsklubben! ?

 2. ooohh jaaaa men vad kul, GRATTIS TILL KÖRKORTET! Som du har kämpat 😀 Lika grymt bra som alltid.

  Fick just en sådan där uppenbarelse ”jäklar, har inte firat årsdag med en partner sedan mellanstadiet”. Har väl mest roat runt och haft trevligt ändå, men är så trött på det samtidigt som jag är livrädd för ett fast förhållande. Så imponerad av ditt driv och så glad att ni håller ihop så ett sådant hälsosamt sätt som ni verkar göra. 🙂

 3. Vad roligt! Stort Grattiz<3 kramiz<3

 4. GRATTIS kära du <3 Jag kuggade också min första körning. Då kändes det som att hela världen rasade, men nu i efterhand är det liksom bortglömt. Allting löser sig och sen är den där saken som då var så stor typ obefintlig. Du är bäst! <3

 5. Grattis till körkortet!

 6. Grattis!!!

 7. Stort grattis, vad duktig du är! Så peppande inlägg också, är glad för din skull! <3

 8. Grattis!!! Jag kommer ihåg att jag kände mig fri som en fågel när jag fick mitt körkort!! ?

 9. Grattis! Snyggt jobbat!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *