BTS bakom den perfekta bilden

Först och främst vill jag tacka er för alla grattis med körkortet! Gud vad ni är snälla! Muuuuuah!

Jag håller på att gå genom alla bilder från Koh kood just nu eftersom jag har skrivit en liten guide om Koh Kood och behöver bilder till inlägget. Hahaha, åh vad jag skrattade när jag såg dem här ”behind the scene” bilderna. De är så himla roliga och måste nog vara de mest smickrande bilderna på mig ever! Hahaha, ibland kan jag inte förstå mig själv hur jag orkar… bloggare i ett nötskal alltså.

100 sådana här bilder före den perfekta bilden:

EN perfekt bild som resultat:
Rätt färg, inte över exponerat, rätt feeling, rätt pose, YAH! 

Dagens citat: -Det finns alltid hinder som man måste övervinna före framgång.
/FOKI, 2017

6 kommentarer

 1. Caroline N

  Haha! Åh så underbart. Mer sånt här! 😀

 2. Foki!
  Thailand verkar som ett så fint resemål jag gärna hade velat besöka. Har dock ett stort problem: är så himla rädd för insekter/kryp!!! Eftersom jag aldrig har varit i ett så tropiskt land (bara vart i typ spanien, grekland och såna resemål) så kan jag inte ens föreställa mig i vilken utsträckning det förekommer såna läskiga saker i Thailand.
  Vad tror du skulle jag som är jätterädd klara av att åka till nån fin ö som Koh Kood utan att vara stressad hela tiden över att det finns kryp överallt? Det allra värsta tycker jag är inomhus där man ju vill känna sig trygg. Största skräcken att vakna med en stor spindel/gräshoppa/annat i närheten av sängen!!!

 3. Haha det är svårt att få till den perfekta bilden 😀

 4. Haha, underbara bilder!

 5. hahahahaha bästa bilderna? jag tycker nästan det är roligare att ta konstiga bilder mer än seriösa å snygga selfies 😀 snapchat knows what im talking about 😉 hähää

 6. Härligt vatten det verkar vara. 🙂 Har en dröm att få kommadit ngn gång med familjen. Så härligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *