Mobilbilder från Januari 2017

När jag och Amanda (Bills lillasyster) lekte med en ny app som vi precis hittade. 

Bill testade sin packning och kläder inför vandringen. 

Mat på planet och filmen date night. 

Att befinna mig i en bil och konstant vara på resande fot var min vardag i Thailand. 

Försöker göra mig bekväm.

När det regnar i Bangkok skapar det ännu mer trafikköer.

Mid advokat kom med flera kg ostron till mig. För att jag nämnde till honom att jag var sugen på ostron. 

Mamma som för första gången i mitt liv sov längre än mig. Tog det här kortet som minnet. 

Husplan från mötet med en arkitekt. Jag kanske bygger ett hus i Thailand under det här året för att ha möjligheten till att vara mycket mer närvarande och framförallt närmare min välgörenhetsprojekt för Zoirak. Det är dyrt i längden att ta mig in på hotell som dessutom ligger långt bort från den platsen som jag måste befinna mig i. Tanken var att våra gäster, kollegor och volontärer kan använda boendet i välgörenhetssyfte också.

De skrev ”Strawberry”på skylten men alltså, det är ju SMULTRON!!! 

 Förpackningen till vår kommande body scrub. 

Trafik 2 på natten. 

Trafik på dagen.

Trafik på kvällen. 

Här satt jag och väntade i 2 timmar för att få göra mitt bankärende.

Fotade till Dome att jag åt samma grej som honom på morgonen. 

Den fina utsikten från rummet när jag jobbar, 

On the road igen! 

Japp, på vägen IGEN!

Utekväll med vänner. 

Lunch med pappa innan båtfärd till Koh Kood. 

Båtfärd till Koh Kood. 

Pappa, min hjälte 

Work mode i paradiset.

Fånga pappa på bild när han latar sig. 

Vackra mamma och mina kusiner. 

Jag frågade flickan om hon förstod vad hennes t-shirt står för och hon skakade huvudet. Tänkt att det kan vara så tokigt ibland när man inte förstår engelskan eller har den kunskapen att förstå vad vissa saker innebär. Jag sa försiktigt till flickan att hon ska bara använda den här t-shirten hemma och inte ute i stan. Eftersom hon ändå inte förstod vad hela grejen innebar ville jag inte göra en stor grej av det. Vilseledande meddelanden på tröjor är vanligt i Thailand, haha. 


Ibland är cup noodles som godast. 

När pappa fick hjälp från butiksbiträde och fick SUPER SKINNY JEANS, hahahaha

Pappa testade min advokats ”domstolsrock” när han kom på besök i Khon Kean för nöje och ärenden. 

Efter våra viktiga uppgifter chillade vi vid poolen. 

Solnedgång över Khon Kean 

Mission accomplished, jag och min advokat flög tillbaka till Bangkok. 

Min packning…

På väg till flygplatsen. 

Utsikten från planet.

4 kommentarer

  1. Yesss, längtat efter nåt sånt här inlägg! Fler i framtiden, tack! ;D

  2. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

  3. såna bilder uppskattar man ^-^

  4. HAHA. Wow Anchisa. Okej om du inte vill göra en stor grej av det men att stå och posa glatt med tjejen? Kanske inte är så jävla bra att ta sådana bilder? Tänk efter lite för fan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *