Jetlag inte över men är på resande fot igen

Mina solstrålar, 

Kom fram till Luleå för ett tag sedan, har checkat in på hotellet här och ska sova över en natt. Jag är i Luleå p.g.a min uppkörning, kommer ni ihåg att jag kuggade strax innan jag åkte till Thailand? Haha.
Min plan är att stanna här uppe i 2 veckor. Ska vakta huset, kontrollera leveransen från Thailand som är framme nu inom en vecka och fira pappas födelsedag den 15:e Februari.

Planen var att Bill skulle åka upp hit under alla hjärtans dag veckan men jag fick veta nu att han är kattvakt till hans mamma och vi kan inte lämna över Baggiz eller katterna till någon. Har lite dålig samvete just nu eftersom jag hann endast stanna hemma i 2 dagar efter en månad i Thailand och nu har jag åkt iväg igen.

Alla hjärtans dag är egentligen en av mina favvo dagar under året, men nu blir det två år på rad som vi inte kommer att fira dagen tillsammans och anledningen till det har alltid varit p.g.a. mig. VI måste ändra på det här!

Bill förstår såklart situationen och tog inte alls lika hårt som jag, haha. Det är lite tråkigt men så är det, vi får helt enkelt ta igen dagen sen.

Bild från Bangkoks flygplats för 2 dagar sedan. 

3 kommentarer

  1. Jag lyckades få ihop det med pojkvännen i år och vi firar alla hjärtans dag tillsammans för första gången och vi har varit ett par i 3 år nu >.< Spontan köpte biljetter upp till honom igår när jag insåg att jag inte har föreläsningar och kan boka om det jag har inbokat 🙂 Ska bli mysigt att ses igen och lite extra ledighet innan 5 månader av stress kommer igång!

  2. Jag ser på glaset att du reser med Finnair.

  3. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *