Ni och jag mot världen!

Här kommer ett helt inlägg som är tillägnad till er fina läsare. Ni vet att jag älskar er i överflöd eller hur? Jag vill tacka er ännu en gång för alla fina kommentarer som ni har lämnat här. Alla feedback, förslag och idéer. Framförallt vill jag tacka er för att ni är så snälla mot varandra. Jag må inte ha flera hundratals kommentarer varje dag i min lilla blogg men av det lilla som jag har fått ska ni veta att jag uppskattar det enormt! Ni ger mig otroligt mycket glädje och inspiration till att blogga, att fortsätta sprida kärlek och budskap som jag verkligen tror på.

Min pappa som flertal gånger tidigare har sagt till mig att jag ska lägga ner bloggen har nu insett att bloggen har gett mig otroligt mycket glädje p.g.a er. Han läser min blogg varje dag och ser era kommentarer. Han har nu insett hur värdefulla ni är och den relationen jag har med er är så unik. Sociala medier idag är inte så snäll som ni kanske känner till, det finns så mycket hat på nätet. Men ni är verkligen något helt annat, är ni på riktigt eller? Kommer ni från en annan planet?

Min blogg är så himla bra som den är just nu mest p.g.a. av er. Jag har fått massvis med komplimanger att den här bloggen har så snälla läsare och hur engagerade ni är när det väl kommer till kris. Jag är så himla stolt över det! TACK! Ni är bara bäst! 

23 kommentarer

 1. Jag tror att den största anledningen till att ditt kommentarsfält är så pass positivt är för att du i princip alltid har positiva budskap till oss läsare. Du framstår som genuint snäll dessutom och tar inget för givet. Dessutom prioriterar du din blogg och skriver om intressanta saker! Din blogg fylls av glädje (oftast, alla dagar kan ju inte vara bra dagar!) Du visar alltid uppskattning till dina läsare och det är definitivt inte alla bloggare som gör det.

  Du är helt enkelt en väldigt spännande person man blir nyfiken på. Har följt din blogg i många år och du är fortfarande en av favoriterna. ?

  1. Underbaraste Sara, tack snälla underbara du! Jag är glad att du är en av mina läsare som har hållit kvar så länge och sett min utveckling genom åren. Jag vet inte vad jag ska säga, vad har jag gjort som förtjänar detta? Tack än en gång och jag önskar dig verkligen allt gott i livet. Fortsätt vara så här fin och underbar! Du är awesome! Kraaaam <3

 2. helt klart ömsesidigt!!? man blir så glad av din blogg och varje inlägg är alltid intressant med både mat, jobb, resor och beauty 😀 du är en underbar person och man kan inte låta bli att vilja sprida positiv energi runtom sig också!?❤

  1. Tackar så himla mycket finaste du! Jag är glad att jag har en läsare som du! Du är också duktig på att sprida positiva energi runt dig ser jag. Din kommentar har gjort mig glad flera veckor framåt! Haha. Kärlek! <3

 3. Håller med ovanstående Foki! Du är så himla snäll och rar och har en god hjärta (kan fortsätta i evigheter) så vi läsare kan inget annat än att beundra dig.
  Det är en annan sak med andra bloggare, som tex med Kisse som provocerar alltid här och där även om hon säger att hon inte gör det längre. Hon ljuger en massa också och visar upp dyra saker.
  Blondinbella är inte alls personlig på sin blogg; hon ser det verkligen som ett jobb.
  Bianca uppdaterar sällan. Paula ska apa efter Blondinbella i allt hon gör. Kenza uppdaterar också sällan, blir så irriterad.. och så fortsätter listan med kända bloggerskor.
  Men även om du ibland inte uppdaterar så ofta så är du snäll och DIG själv, med din egen stil och dina egna idéer och allt. Det känns som att man läser FOKI och inte någon annan (som tex Paula; hon ska köpa samma kläder som Blondinbella, och inte nog med det; hon ska renovera sitt hus på exakt samma sätt, hon ska ha exakt samma idéer om barnuppfostran.. osv osv.) Så du är unik, personlig, väldigt omtänksam som tänker på dina läsare och ställer upp på välgörenhet osv.
  Puh.. jag skrev en text men jag hoppas att du förstår jag menar. Ha en fortsatt trevlig dag, Foki! ?

  1. Haha, åååh.. vilket engagemang med kommentaren! Alla bloggare har sina egna karaktärer och sitt sätt att uttrycka sig. Nu ska inte vi jämföra oss med andra. Vi kör vårt eget race här tycker jag! Men jag förstår absolut vad du menar. Mina blogg-kollegor har säkerligen fler läsarantal än mig så det är ju något som lockar dit de flesta, de är också duktiga på sitt sätt.

   Ni som hänger här har nog mer gemensamt med mig, komplimangen som du gav mig har du nog en del av själv. Du är unik, personlig, omtänksam och ställer upp på välgörenhet också om du har chans. Det tror jag på! Kraaam <3

 4. Du sprider så mycket glädje och kärlek själv gumman! kramiz<3

  1. Detsamma! Det har du gjort i så många år här! Tack för att du finns! Kram! <3

 5. Tack själv, du härliga!
  All inspiration och ärlighet som du bidrar med är alltid fint att ta del av, och med en hel del år i nacken så är det svårt att inte ”checka in hos vännen” till och från även om ens egna vardag tar allt större steg utanför internets väggar (well, instagram är undantaget som bekräftar regeln för min del). Det är härligt att du kämpar vidare, och så glädjande tacksamt att du slipper nättroll och negativitet man möts av i andra bloggars kommentatorsfält dagligen i flertal. Det är skrämmande, och helt oförståeligt. Varför vilja skriva ur sig negativa kommentarer bara för att skada? Konstruktiv kritik är en sak, men elakhet och ignorans är en helt annan. Kan bli så ledsen, hjälplös och nedstämd av att läsa vad människor skriver till andra människor. Här slipper man det, vilket är såååå gött! <3

  Kramar!

  1. Jag vet… blir mörkrädd ibland men jag hoppas verkligen att det blir mer positivitet i andra kanaler också i framtiden! Jag tror att kärlek övervinner allt i slutändan. Tack för att du läser och följer bloggen! Jag är supertacksam! Ta hand om dig och njut av Japan! Jag är liiite avis 😉 Det är så himla mysigt att ha så få kommentarer på ett och annat sätt då jag faktiskt kommer ihåg mina läsare! <3 Kraaaaam!

 6. Jag håller verkligen med det ”Sara” skrev överst! Mycket av de fna kommentarerna beror på dig fina Foki! Eftersom du är mån om att visa det bästa av det bästa med en positiv och inspirerande framåtanda får du givetvis lika mycket pepp, stöd o kärlek tillbaka från oss!❤ Din kärlek du ger till oss ger vi tillbaka, för vi älskar hur du är som person (trots att vi inte känner dig personligen) men en så driven och glädjebringande person och blogg förtjänar verkligen det bästa!^^ Kram

  1. Åh, jag får rysningar, det stämmer verkligen såsom du säger. Jag säger ju själv hela tiden att man måste behandla människor såsom man vill bli behandlad. Ändå är jag överraskad av er kärlek, jag har inte förväntat mig det. <3
   Tack för att du är en av mina underbara läsare, jag är så glad och stolt att du finns här! Kraaaaam <3

 7. Nämeeeen, det är ju DU som är så himla fin och snäll av dig, tror att det smittar av sig på alla läsare! >w< Man kan ju inte klaga när du är så fin och delar med dig av typ allt som händer i ditt liv, klart man hjälper till! Och jag lovar att jag är från samma planet. 😉
  Hej till Fokis pappa i så fall! ^^

  1. Haha, Min pappa säger hej tillbaka! Han blev så himla glad av alla fina kommentarer här ska du veta! Nu kan jag blogga med gott samvete när mina föräldrar har förstått grejen, äntligen! Hahaha 🙂 Tidigare har de varit oroliga för min hälsa när jag stötte på konstigheter på internet och stalking bl.a. Men er kärlek övervinner såklart allt! Det är den som dominerar! <3 Kraaam

 8. Vi e från samma planet som du Foki, det är därför vi finns här för dej både i vått å torrt i cyber världen. Jag hör mycket och får läsa mycket om cyber hat, men jag har nog bah möts av positiva inlägg so far. Det positiva övervinner verkligen allt och självklart kärleken oxå! ❤
  Du ger ju så mycket tillbaka med att bah lixom skriva dina inlägg. Å det senaste har du skrivit mycket om typ livet att man ska lixom vara tacksam med det man har å inte lixom tänka på vad andra tycker och gör – det gillas en massa lixom tips! ✨

  1. Min ängel! <3 Tack finis! Du är overklig snäll, det har du alltid varit! Dagen som du ställde upp för att hjälpa till under läsarträffen glömmer jag aldrig! <3 Kram på dig

 9. Det är dig vi ska tacka! Din blogg är en plattform för att sprida kärlek!

  1. Du är en av mina bästa! Tack för att du alltid är vid min sida och har följt mig under mina ups and downs! <3 Kram!

 10. Linda Tenshi

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 🙂

  1. Taaack du <3 <3

 11. Hej Foki!
  När jag kikar på dina inlägg så är det sällan fler än 3-4 kommentarer i snitt. du nämner ofta att du har så mycket kommentarer på bloggen men det stämmer inte. Kram kram älskar dej

  1. Jag har nog aldrig nämt att jag får massvis med kommentarer, men kommentarer i hel het. I det här inlägget refererar jag till kommentarer som jag har fått övertid och skrev att jag må inte ha många kommentarer. Om det är något som jag har missat och gjort att det blev lite vilseledande kan du gärna skicka mig länken på inlägget! Eller textstycket. Så kommer jag att reflektera över det! Kram! 🙂

 12. Jag älskar dig med!!! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *