Idag ska jag göra det bästa av dagen

Godmorgon älskade läsare, 

Var tvungen att nypa mig själv på armen nyss, den här platsen är så overklig vacker. Jag har varit till många vackra platser och öar i Thailand men jag blir ändå överraskad varje gång. Alltså, den här platsen som vi befinner oss i just nu är så overklig. Att vakna till ljudet av havsvågor och endast ett kliv till en av de vackraste platser som världen har att erbjuda är verkligen ett guldkorn i vardagen.

Jag är tacksam av det livet har att erbjuda. Jag är tacksam varenda sekund och minut i mitt liv.

Önskar er en fantastisk dag käraste ni, gör det bästa av dagen ni med! 

4 kommentarer

  1. beautiful girl ! I love you <3

  2. gud va fiiiiint ? själv sitter man på tåget hem från jobbet haha, hade inte haft något emot att göra ett stopp där nu ?

  3. Ååhhh, sååå underbart! Helt klart inspiration! ;D Nån dag ska jag också sitta där och ha möjligheten att arbeta med det jag älskar.

    <3

  4. Viktoria

    Vilken ö befinner du dig på? Vill dit nästa gång jag åker till Thailand!! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *