Waking up in paradise

Heey mina solstrålar! 

Jag vaknade av ljudet från havetsvågor klockan 6 på morgonen, det var så himla mysigt. Dock lite för tidig att kliva upp så jag tvingade mig själv att somna om och klev upp vid 8 istället, lagom perfekt till frukosten!

Jag och pappa har bara legat här framför villan efter frukosten, jag jobbar och pappa läser en bok men vi funderbar på att gå en liten promenad längst efter stranden om en liten stund. Sedan har vi nog inga fler planer för dagen, vi får tar det som kommer. Ska bara njuta av tillvaron här i paradiset! 

Önskar er en fantastisk dag käraste ni! 

1 kommentar

  1. Åh SOM jag önskar att jag var där!! En av mina drömmar är att ”hitta” ett sånt där paradis! Du motiverar mig med dina ord och bilder och får mig att längta efter att bli frisk igen så att jag kan spara pengar och resa iväg! Tack <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *