Vänner i paradiset

När jag och pappa gick längst efter stranden såg vi mina vänner av en slump. Jag smög på dem och överraskade dem, haha. Vet inte om de blev glada av det eller inte men vi hänge i alla fall efteråt. Vi fortsatte promenaden till längst bort av strandkanten där havet och floden möts och tillbaka till andra änden av stranden där vi bor. Sedan såg vi en skylt som pekade rakt in i en regnskog med vägen upp till en klippa där det stod ”café”, vi var lite rädda och skeptiska men vi följde skylten ändå och kom fram till världens mysigaste café/restaurang ever! Är glad att vi chansade och promenerade genom regnskogen utan skor som vilsna turister, hahaha.

Mina vänner ska lämna det här paradiset imorgon så vi ska hänga med varandra hela dagen idag. 

Vad har ni för er? 

1 kommentar

  1. Åh Koh Kood! Vi stod precis där ni står med hundarna för bara 2 veckor sedan och nu sitter vi här och fryser i kallt Sverige…
    Enjoy!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *