Dag två i paradiset

Vi har precis ätit sen lunch med mina vänner här på stranden och tittat på solnedgången. Jag vill egentligen kalla vår måltid för middag men vi ska äta en gång till senare ikväll så detta blev sen lunch för oss. Semesterfolk har verkligen ingen uppfattning när det är lunch eller middag känns det som, de äter typ hela tiden. Haha, och jag hakar på trenden! 😀

Kortfattat, hela den här dagen har visat oss ”definition of relaxation”. Vi mår gått och det finns ingenting som vi kan klaga på! 

Livet är fantastiskt! 

Den här hunden är en lyxlirare 


2 kommentarer

  1. Hej Foki! Jag läser din blogg lite sporadiskt och får alltid en glädje kick av den. Jag har för mig att du skrev tips på saker att göra i tokyo/japan för några år sedan men kan inte hitta inlägget. Ska nämligen dit i mars och vill gjärna ha tips på vad man inte ska missa.

  2. Var hunden hemlös lr hade den ägaren nånstans där? Jag tänkte bara så den fick mat och så 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *