Jag ljuger att jag har semester

När jag säger att jag ska ”ta semester” så ljuger jag rakt av om jag ska vara ärlig. Jag älskar idén av semester men när jag visste att jag skulle hit till paradiset tänkte jag: -Åh, det finns massor datorjobb som jag skulle vilja jobba med under tiden jag är här. Jag vill verkligen passa på att jobba med vissa saker som krävs lite lugn och ro och den här miljön som jag befinner mig i just nu är utan tvekan är den bästa arbetsplatsen ever. Haha, vet inte varför jag envisar med att säga semester hela tiden när det i själva verket aldrig blir 100% semester någonsin.

Semester eller inte, det spelar inte så stor roll för mig. Jag är sjukt lyckligt lottad att ha den här möjligheten till att unna mig vackra arbetsplatser. Ni vet hur mycket jag ääääääälskar att vara produktiv. Ni vet hur mycket jag älskar mitt jobb. Jag vill frivilligt vara uppkopplad eftersom jag mår så himla bra av det (i flesta fall). Jag är bara glad att jag har den här lyxen till att kunna jobba med det jag älskar, var jag än befinner mig i världen! Mitt liv är fantastiskt och jag vill inte byta det med någon annan! 

När jag säger att jag ska ta semester nästa gång får ni jättegärna spela med. Även om ni vet att jag ljuger! Haha 😛

Men vad räknas som semester enligt er? 

6 kommentarer

 1. För mej e semester när man e ledig från jobb. Att man bah njuter av det man har utanför jobbet lixom. Det e väldigt avkopplande och att få göra det utomlands i paradiset är det ju extra viktigt att njuta av det tycker jag. Men alla e vi ju olika. 😉
  Fint kontor du sitter på just nu. ✨?

 2. För mig är semester när man inte går i skolan/jobbar. Man gör någonting man tycker är kul och inte gör något inom jobb och det. ?

 3. Caroline

  Hej! 🙂
  SÅ härligt det ser ut! Njut!
  Vad tycker du om att semestra i Thailand i augusti? Är det regnperiod överallt eller vissa områden där det fortfarande är härligt väder? Några rekommendationer?
  Jag och min pojkvän kan tyvärr bara ta semester i augusti och är sugna på att åka längre bort än någonstans i Europa..

  Kram!!

 4. För mig är en semester där man inte är på jobbet. Däremot kan man fortfarande välja att jobba, d.v.s. en icke-schemalagd period helt enkelt.

  Så jag tycker inte att du ljuger, i alla fall inte enligt min definition. Ha en bra semester!

 5. Blir lite orolig när du börjar kalla jobb för semester… jag vet att du älskar det du gör, men bli inte utbränd bara. :/
  Jag tycker semester är när man är ledig i minst en månad, inte behöver tänka på jobb eller skola och kan göra det man vill. Jag tror de flesta håller med mig. 🙂

 6. Nina Green

  Semester för oss är att man kommer bort från vardagen med alla måsten. Sen kan vi åka iväg och jobba men allt med hus, barn, stress, aktiviteter slipper man en stund och man får hinna tänka lite.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *