Gissa vart vi ska?

I skrivande stund sitter vi i bilen och är på väg till piren. Vi landade på den närmaste flygplatsen till en mini ö som vi ska åka till. Min kompis rekommenderade den här lilla ö till mig för 4-5 år sedan, där hon tyckte att jag måste besöka någon gång i mitt liv eftersom den är en av de vackraste öar vi har här i Thailand som inte är exploderat av turister än. Under hennes tid när hon var där fanns det inte så många hotell eller boende, det fanns varken el på kvällarna heller men i dagsläge stänger de bara ner elen lite då och då, och fler lyxhotell och resort har byggs upp. MEN det är fortfarande inte lika många turister som andra ställen i Thailand. Ett undangömt paradis helt enkelt. 

Kan ni gissa vart vi ska? 😀

11 kommentarer

 1. Jag gissar på att den heter nåt med Koh!! xD

  1. Hahaha så rolig du är! Alla öar i Thailand börjar med Koh! ??? haha du är så söt!

 2. Vad eoligt hoppas ni får det bra där!?

  1. Tack finaste Johanna! ❤️ Vi ska passa på att njuta! kram!

 3. Koh Lipe?

 4. Tänker också spontant på Koh Lipe. Om det är det så är jag lite avis, älskar den ön! Men oavsett vilken ö ni åker till så tror jag att ni kommer få en fantastisk resa!!

 5. Koh Tarutao?

 6. Koh kood, tinkerbell? Jag var nyligen där. Jättefin ö!

 7. Koh kut ?

 8. Koh Kood?

 9. Kan du inte säga vart det är?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *