Dag ett i paradiset

Dag ett i paradiset är snart över. Jag har inte gått längre än tio steg från villan men ändå lyckades jag ta tusen bilder här i kring, haha. Jag känner redan nu att jag inte kommer att behöva förflytta mig någonstans, den här platsen som jag befinner mig i just nu är så himla perfekt. Vädret har varit toppen och solnedgången var oslagbar! Alltså, vilken dag! Jag har dessutom hunnit jobba en hel del och känner på mig att de 5 kommande dagarna kommer jag att få supermycket gjort. Wiiiih 

Jag och pappa ska strax möta upp mina fina vänner här på resorten för middag. Två av mina svenska vänner är här eftersom jag rekommenderade dem att åka hit. Ska bli så himla mysig att umgås lite med dem. Är också nyfiken på hur de tycker om den här lilla ön då de kom hit för 1-2 dagar sen.

Åh vad jag är nöjd över dagen, hoppas att ni också har haft en underbar dag! Bästa ni 

3 kommentarer

  1. Alltså, vilket paradiiiiis! Vill bort från den här sunkiga pendeltågsstationen och kylan när jag ser det där, haha!

  2. Alexandra

    Åååh ser helt magiskt ut, vart är det?? ska åka i april och vi har inte bestämt oss om vart vi vill åka än, med denna ön ser juh verkligen ut som om det e värt ett besök.
    Tacksam för svar

  3. Alltså, såå vackra bilder! Jag befinner mig i Kiruna just nu, i en riktig vintervärld. Och trots att jag trivs här så längtar jag ändå lite bort till ett riktigt strandparadis <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *