Instagram funkar inte

Upptäckte idag att Instagram appen i min telefon inte funkar! Den håller på att uppdatera sig själv hela dagen nu, kanske t.o.m. har gjort det i dagar utan att jag ens har lagt märke till eftersom jag inte har hunnit använda Instagram alls under de senaste dagarna. Det står ”installerar” under appen och jag kan inte ta bort den för att ladda ner på nytt eftersom appen redan håller på att ladda i telefonen. Någon som har samma problem sen den nya uppdateringen kom? Efter jobbet ska jag testa ta bort appen via iTunes och lägga in den manuell istället.

Ok, nog med Instagram problem, haha. Skrev i rubriken som om det vore en stor grej men egentligen är detta inte fallet. Jag har stött på lite motgångar idag med mina pappersarbeten men det går att fixa, lite frustrerande dock med alla lagar och byråkrati här i Thailand. Vissa saker känns så onödigt, orimligt och opraktiskt. Finns inte alls någon form av koppling till varför de måste hantera vissa ärenden som de gör. Gaaah! En av tusen saker som jag gjorde idag var bl.a. ett enkelt bankärende där jag frågade efter pinkod till företagets bankdosa eftersom vi inte har fått den. De vill att jag ska göra någon form av fysiskt styrelsemöte om ärendet med intyg och underskrift av en juridisk person innan jag får tillstånd att fråga efter koden. Alltså vah? Hahahaha, men så är det!

Annars har dagen varit hyfsat produktivt för mig vilket jag är glad över! Hur har dagen varit för er? 

6 kommentarer

 1. Trodde vi satt på samma skytrain tåg vid Siam idag skulle precis hälsa men insåg i sista sekunden att du har en ”tvillingsyster”.
  Skulle säga tack för en inspirerande och ödmjuk blogg, så jag säger det här istället.

 2. Du ser ut som värsta boss ladyn på det där fotot~ 💕 Nice!
  Instagram har fungerat fint för mig. 🙂 Och jag har haft en bra dag. ^^
  Gillade din video också, sista biten med barnen var bäst. 😀

 3. Hände mig en gång med, tror jag startade om telefonen eller gjorde en hard reset 😀 (hemknappen och avstängningsknappen samtidigt)

 4. Jag tycker inte det verkar onödigt eftersom det råder korruption där. Däremot verkar ett möte lite väl ambitiöst. Borde kunna styrkas med dokument från administrationen samt någon form av identitetshandling, tycker jag.

  För övrigt har min dag varit ganska seg. Gjorde en matrensning där jag lagade olika grejer för att tömma kylen och skafferiet. Har blivit väldigt många olika bönbiffar av alla bönor samt rotmos av 3 kg rotfrukter. Alltid bra att ha akuta portioner mat i frysen!

 5. Vilken fin bild på dig!

 6. Påbörjat nästa kurs på utbildningen och har fortfarande inte riktigt kommit igång >.< tur man har 1 vecka på sig mellan föreläsningarna 😛 Känner mig så omotiverad till att studera när jag vet att hela våren kommer bli ett helvete då jag läser 45hp då jag ska åka utomlands en termin och studera och måste då läsa en kurs i förväg då den måste läsas i Sverige. Känns på något sätt bättre att göra det nu istället för att söka dispens för den kursen när man kommer tillbaka och skjuta upp det 1 år, känns som att det lär bli strul med CSN om man gör så också så likabra att göra det redan nu på ett sätt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *