Gårdagens välgörenhetsfest

Älskade läsare, 

Gårdagen var superkul även om det var mycket göra och fixa, stress på högnivå men värt varenda svettdroppar. Mitt hjärta mådde så himla bra efter många glada ansikten och varma skratt från folket. Är så himla glad att vi lyckades få ihop den här lilla festen för barnen. Vi hade så mycket att dela ut och det räckte till alla barn i byn vilket var fantastiskt. Är så himla glad att många är hjälpsamma och vill hjälpa till. Jag är lyckligt lottad att jag har den här möjligheten!

Det finns så himla mycket att berätta egentligen, men jag måste kila iväg. Det är sista dagen här innan jag åker tillbaka till Bangkok. Måste stämma av med borgmästaren om Zoiraks välgörenhetsprojekt samt hinna umgås med min mormor.

Vad ska ni göra idag?

3 kommentarer

  1. Det är så fint av dig!<3 Jag ska mest vila upp mig idag inför kommande vecka. kramiz<3

  2. Vilka fantastiska bilder! Du gör så mycket gott för världen!

    Förresten, jag upptäckte en sak med din blogg nu. Varje gång jag kommenterar måste jag fylla i all information igen. Har testat olika webbläsare och det är likadant oavsett vilken jag använder. Detta är inget problem, men det var lite bekvämare förr när min mejl, webbplats och mitt namn var ifyllda redan.

  3. Härligt att höra.
    Väldigt roligt att du är så mån om välgörenhet. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *