Mys på planet med ljudböcker

Som ni redan vet, när jag var hemma i Norr under Oktober för att varva ner från stressen lyckades jag börja läsa böcker. Under samma vecka fick jag en förfrågan om att testa Nextory som är en app där man kan både läsa eller lyssna på böcker. De sa om jag tyckte om appen kunde jag skriva om den. Nu när jag har testat appen själv i nästan 3 månader är jag supernöjd! Behöver inte tänka på att släpa med böcker var än jag åker då jag har allt i mobilen/iPad. Uppskattar den här appen ännu mer nu speciellt när jag är på resande fot!

Ibland känns det verkligen som att jag har en jultomte som läser bloggen, önskar jag mig något, vill jag göra något eller har jag en hobby som jag älskar brukar det komma erbjudande om att göra kampanjer. Jag vet att det förmodligen en slump men det har hänt så många gånger nu så jag vet inte vad jag ska tror, haha. Men supertacksam är jag! Älskar att göra roliga kampanjer, speciellt när jag själv står för den till 100%.

Ni som älskar att läsa böcker (eller lyssna på ljudböcker) ladda ner appen via den HÄR länken med kampanjkoden FOKI för att få 30 första dagarna gratis! BOK MARATHON!!! Annars är det endast 12 dagar gratis provtid men med min kod (FOKI) får ni 30 dagar GRATIIIIS! Passa på att testa appen och utnyttja tiden så mycket ni bara kan! Sverige är i en mysmånad nu med den kallaste perioden under året, måste se till att mysa ordentligt juuuu. 

Ni kan uppgradera, nedgradera eller avsluta prenumerationen när du vill, ingen bindningstid. 

I ett samarbete med Nextory

2 kommentarer

  1. Snygga hörlurar!

  2. Du är såååå fin Foki! Jag älskar dig och drömmer om att få vara som du! Du är så fin, snäll och ja – helt PERFEKT!

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! ? <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *