Hej Bangkok

Godmorgon finaste läsare 

Nu är jag framme i Bangkok mina solstrålar. Wi-fi fungerade inte under hela resan, fick surfa några minuter men den försvann väldigt snabbt. Jag försöker alltid boka ett flygplan med internet när jag flyger långt eftersom jag behöver alltid jobba lite innan läggdags. Har varit så bortskämt att internet fungerade alla gånger, blev lite överraskad nu när den inte gjorde det, haha. Man ska inte ta allting för givet.
Eftersom jag var lite nervös och orolig har jag varit vaken under hela resan, då jag inte kunde bekräfta alla möten som jag ska göra nu under dagen när internet var nere på planet. Jag borde egentligen inte vara orolig, jag vet att det kommer att lösa sig och fabrikerna ska ingenstans liksom men jag tror att min nervositet och stress uppstod när jag började tänka tillbaka på min tid när jag var här sist.

Nu ska jag skaka av allting och allt kommer att gå helt felfritt den här gången. Optimismen har väl alltid funkat eller hur? Jag ska bara fortsätta med det! 😀

Nu vet ni i alla fall att jag är framme helt oskadd och jag önskar er en fantastisk dag! 

8 kommentarer

 1. Vad kul att vara i Bangkok

 2. Åh drygt när internet strular!
  Hoppas det löser sig ^^
  kram
  Emma

 3. så drygt när internet slutar fungerar när man gör något viktigt eller speciellt på datorn eller på mobilen !.
  hoppas du får en fantastisk dag ! 🙂

 4. Älskar alltid att se bilder av när du flyger, hoppas jag en dag får prova att flyga first-class! 😀

 5. Vad tråkigt med att internet inte fungnerade ? men vad kul att se finska produkter på din bricka. Vet att finska produkter finns överallt men då jag är från Finland och läser din blogg är det lite extra roligt att se något från Finland ?

  1. Det var det första jag såg med, att det var finska produkter på brickan 😉

 6. Spännande, vilka flygbolag brukar du flyga med till asien? 🙂

 7. Hoppas att det löser sig på bästa vis för ALLT löser sig, på ett eller annat sätt! Ha det så bra nu! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *