Äta, sova, jobba repeat!

Käraste läsare, 

Vaknade för ett litet tag sen, råkade somna helt omedveten i mikrosekunder när jag låg i sängen för att känna hur mjuk sängen var efter jag hade kommit tillbaka från mina ärenden. Idag har jag varit till förpackningsfabriken, banken och regeringskontor för att fixa mitt thailändska ID-kort då den har gått ut. Sedan har jag ringt runt väldigt mycket under tiden jag färdades. Allting har gått super-duperbra idag kära ni, wihoo! Hur har eran dag varit? Är ni nöjda över dagen? 

Nu ligger jag i sängen med en e-bok i handen, har precis ätit room service mat som jag har beställt. Det blev gröncurry och vårrullar, klassiskt! Ska nog ta ett varmt bad om en liten stund sedan ska jag försöka gå och lägga mig i den normala tiden så att jag inte förstör dygnsrytmen. Imorgon väntar lite mera jobb men jag gör det måttligt! Tänkt ta ett möte med en av mina produkttillverkare, göra ett par jobbsamtal sedan ska bara hänga med mina vänner. Man ska ta det lugnt på söndagar juuu 😉

Kraaaamaaar!  

6 kommentarer

 1. Du är såååå fin Foki! Jag älskar dig och drömmer om att få vara som du! Du är så fin, snäll och ja – helt PERFEKT!

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3

  1. Nämen! Vilken glädjespridare du är! Tack snälla för din fina kommentar, fortsätt vara awesome. Kraaaaam! <3

 2. Hejsan! Ett tips till Bill är att dricka coca-te som motverkar höjdsjuka i Anderna.
  När jag var i Peru med mina barn så baddade vi dom under näsan med alkohol vilket också motverkar illamående på hög höjd.

  1. Jag tipsade honom om detta! Tack så himla mycket!! 🙂 <3

 3. Varit ute och fotat idag! 😀 Så dagen har varit toppen! Tog även tag i lite städning.

  Kika gärna in på min blogg, livsstil, foto, mode, träning och vardag! 😀

  1. OOOH! Vad kuuul!!! 😀 <3 Jag älskar också och fota!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *