20 filmer som jag vill se under 2017

Som ni ser så älskar jag superhjältar filmer och de kommer att släppa en massa härliga superhjältar filmer nu under året, wihooo! En av anledningar till varför 2017 kommer att bli så himla bra för mig!

Vilka filmer vill ni se under 2017? 😀

8 kommentarer

  1. omg ska ta printscreen så ja kommer ihåg vilka man vill se ? var lite besviken på world war Z så hoppas 2an är bättre!:) men ser jättemycket framemot baby bossen och pitch perfect 3 ? good year to watch movies in!!

  2. Jag skulle så gärna vilja se Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales under 2017!

  3. Den film jag ser fram emot allra mest är Beauty and the Beast. Det är min absoluta favorit film av Disney och hoppas verkligen den är lika bra eller bättre än tecknade!

  4. Er du feminist? I så fall skulle man tro at Fifty Shades ikke er en type film du vil se.. Veldig kvinneundertrykkende.

    1. Jag tänker inte så mycket på det faktiskt. Det är bara en film. Isf är Bond-filmerna också som 50 shades. De gör typ kvinnor till 6-objekt. 🙂 Kram!

  5. Hoppas denna Spider-Man omgång blir bättre än förra, haha. Och jag längtar såååå till Justice League. Älskade tecknade serien när jag var liten!

  6. Jag ser fram emot alla action rullar med Fuby Rose in it like xXx the return of xander cage, John wick

    1. Jag fick inte skriva klart… John wick II och Resident Evil the final chapter. Fifty shades darker, Pitch perfect 3 å massa fler som jag inte minns nu. 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *