Home alone

Finaste ni, 

Är allt bra med er? Hur mår ni solstrålar? Jag vaknade utan fågelkvitter idag som vanligtvis bruka komma från Bills väckarklocka, den är inte här så jag fick vakna upp i en tyst lägenhet. Ingen frukost i sängen och ingen morgonpuss. Åh vad jag saknar Bill! Undrar om han har kommit fram än, hans resa till Peru skulle nämligen ta över ett dygn med 2 mellanlandningar.

Men jag älskar ensamtid! Det finns faktiskt många fördelar med att ha ensamtid ibland! Bl.a. fick jag hela king size sängen för mig själv, jag sov MITT i sängen och sträckte ut mig ordentligt. Det var skönt! Sedan har jag fått jättemycket gjort eftersom Bill inte är här och jag får inte dålig samvete av att jobba kväll. Annars är kvällarna vår kvalitetstid när båda är hemma. Sedan har jag myst till ordentligt här, gjorde 3 rätters igår där jag avslutade med vaniljglass och varma hjortron. Tog sedan ett långt bad efter middag och jobbade från badkaret, hehe. Alltså, LIFE!!!

Nu ska jag göra mig klar för att bege mig ut, har sista ärenden kvar som jag måste uträtta innan jag åker till Thailand. Har varit hemma hela morgonen och jobbat där jag bl.a. kommunicerade med mina kollegor, signade ett par återförsäljare kontrakt och godkände fakturor som ska betalas. Måste också packa ikväll! PÅMINN MIG DET!

Önskar er en fantastisk dag kära ni, Kärlek till er alla! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *