Tjejer och krimskrams

Amanda (Bills lillasyster) kom förbi oss under lunchen med alla ungar innan vi samåkte hit till hennes hus tillsammans. Det är alltid en stor utmaning för oss när ungarna är och hälsa på eftersom vi måste underhålla dem men har inga leksaker hemma förutom Tv-spel!!! Tjejerna är lite för unga för att spela så jag tog fram min ”krimskrams” låda med en massa smycken och accessoarer! Det tyckte dem om! Haha, helt fascinerande egentligen hur det blir samma effekt för alla småtjejer så fort man sätter fram smycken och bling bling, de gick verkligen loss! De provade alla glasögon, kattöron, godis-diadem, blomkransar, armband, halsband, klockor o.s.v.

Åh vad vi myste, skrattade och lekte. Jag är helt besatt av att sniffa tjejerna på deras bullekinder, de luktar så himla gott. Bebislukten är den bästa som finns! Haha, blev jättehög av baby-sniff. 

IMG_2945IMG_2948IMG_2968

5 kommentarer

  1. Barn är otroligt härliga=) De sprider så mkt positiv energi. kramiz<3

  2. Hej! Vill bara berätta att jag fått hem zoriaks balsam o shampoo som du lottade ut i julkalender. Jag blev helt överlycklig! Har bara använt produkterna en gång men tycker dom känns jättebra! Ska absolur lämna en recension sen när jag använt dom en längre tid. Ha det bäst! God Jul o Gott Nytt År Fina Foki ❤️

  3. Wow vad sjukt när jag tittar in på din blogg flera år senare. Himla fin är du !

  4. Barn är en gåva! Ser på bilden med dig och flickan i famnen. Underbar!!! Gott nytt år Foki och Bill
    Kullamannen Himself.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *