Min nyårshälsning till er

Mina käraste och älskade läsare, 

Jag vill önska er ett fantastiskt 2017. Ett år som kommer att vara fullt av glädje, kärlek och lycka. Att era hälsa är på topp och ni bara må gott. Alla era mål och önskningar under det kommande året kommer att uppfyllas. Jag önskar er allt det vackra i livet för att ni förtjänar verkligen det bästa av det bästa.

Var positiv kära ni, eftersom det är nyckeln till framgång på alla områden i livet. Om ni faller ska ni kliva upp igen. Det är lättare att återhämta sig från bakslag om man har en optimistisk sinnesstämning. Var bara ärlig med er själva och gör det ni verkligen vill med livet.

Tack för det här året älskade ni, vi ses nästa år! Och jag ser framemot flera år till med er, åh vad vi kommer att ha kul ihop! 

IMG_3397

8 kommentarer

 1. Gott nytt år fina du! ❤️

 2. Gott nytt år till dig och dina nära och kära!

  Och ett litet tips till alla andra: undvik fyrverkerier, eller smäll enbart på en bestämd plats under en bestämd tid (gärna en bit ifrån bostäder). Det är kul med festligheter, men dessa skrämmer och skadar djur medan det är skadligt för miljön! Gör kvällen magisk för alla! ♥

 3. Gott nytt år till dig också❤❤ Det är underbart med en nystart! Även om det är klyschigt så känns det skönt att man symboliskt och officiellt kan börja om. Jag gillar att tänka det som att man ömsar skinn. Låter asäckligt… Men jag tycker det känns så härligt med tanken att när man går igenom något svårt så slutar det alltid med att man blir starkare och bättre i slutändan. Under den jobbiga processen så byter man till sitt nya och ännu vackrare skinn. Känns som ett snabbt enkelbyte över nyår. Även om det är vi som bara gör det till en grej. Men känns ändå så bra. Nu flög tankarna iväg men nu blev det så?❤

 4. Gott Nytt År!! Tack för alla år med en bra blogg!
  Kram kram! ❤

 5. Gott nytt år! Jag hämtade ut min vinst igår, Tack snälla du! Jag lovar att återkomma med en recension. Hoppas du får ett fantastiskt år! Kram!

 6. nouw.com/heddasöderberg

  Gott nytt år!!! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33

 7. Gott Nytt År!!
  2017 kommer vara ett förändringarnas år för mig. Till att börja med ska jag flytta och börja ett nytt jobb nu i början av januari ?

 8. Gott nytt år!
  Jag har nu sett fyrverkerierna i Sydney med egna ögon för första gången! Hoppas ditt firande var lika roligt som mitt och jag önskar dig ett härligt 2017!!! <3 <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *