Kvällen före nyårsafton

Tjohoo! 

Jag och Bill kom precis hem, vi har varit ute med ett gäng härliga grabbar. Kul att kunna vara lite spontant och hitta på grejer tillsammans med vännerna i sista sekunden tycker jag. När humöret är rätt d.v.s. Jag var verkligen nära på att stanna inne hela dagen med min nya kamera, hehe.

Petter och Johan som precis har kommit till Sverige från Malta ska nu åka till Thailand i övermorgon. Och vet ni vad!? Det är 6 av mina vänner från Sverige som kommer att vara i Thailand under tiden jag är där. Ska bli så himla kul att träffa alla. Vilken lycka att mina fina vänner finns där när jag behöver dem efter jobbet! Nu känns det inte lika ensamt på kvällarna något mer, haha.

Imorgon ska jag vakna supertidig, har tänkt att storstäda hela lägenheten, sortera min garderob, powernapa och kamma håret innan nyårsfesten. Vad är era planer? Vad ska ni hitta på? Hur ska ni fira nyårsafton? 

IMG_2859IMG_2866IMG_2865IMG_2867

6 kommentarer

 1. Jag föreslog till ena brorsan och hans flickvän att vi skulle kunna gå upp till parken vid vår gamla låg- och mellanstadieskola så kommer man lite högre upp och ser fyrverkerierna över hela området. 🙂

 2. Åh vad mysigt! <3
  Själv ska jag fira lite udda nyår, med eldpilar och sång istället för fyrverkerier ^^
  Gott nytt år!
  kram
  Emma

 3. Jag ligger hemma med influensa ? Men jag har fixat soffan så jag ser ut genom fönstret, så hoppas få se lite raketer ändå!

  Btw jag Älskar de där jeansen du har. Så snygga! Och jag älskar att se bilderna du lägger upp av när du har kul med dina vänner, så mycket kärlek ❤??

 4. nouw.com/heddasöderberg

  Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33

 5. Det där skuttleboard som ni spela på de övre bilderna, spelade det med familjen här i mellandagarna och det va riktigt roligt! Lite svårt att få pucken att stanna men det va kul när det råkade gå bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *