Min bästa julklapp!

God dag älskade läsare, 

Vill börja den här meningen med att tacka er, tack för att ni finns här. Tack för alla fina och stöttande ord som ni har gett mig genom åren. Tack för all stöd under mina sämre tider och glädjen för mina bättre tider. Tack för att ni dagligen ger mig inspiration till att blogga, tack för att ni är mina läsare. Jag kan inte begära bättre läsare än er.

Jag sa ju att jag skulle visa min bästa julklapp och här kommer den!

Årets julklapp enligt mig blev den här kameran som pappa har snickrat ihop själv. Han gjorde en modell som jag själv har tänkt att köpa (nu köpte jag en annan modell dock). Sitter faktisk med den riktiga kameran nu och håller på att ställa in lite inställningar, hämtade ut den precis.

OK, nu till saken, eftersom jag själv har gett lite av min tid till att pyssla ihop grejer, lagat mat och tog hand om all julmys förstår jag verkligen hur värdefull det är när man faktiskt lägger ner av sin egen tid för att ge glädje till andra. Det är enklare att köpa grejer än att skapa själv. Saker går alltid att ersätta men inte tid. Den enda presenten som sattes ihop med hjälp av ”tid” var den här träkameran, åh vad jag är rädd om den! 

Sedan har både jag och Fay fått mycket annat fint, jag har t.o.m lite dålig samvete hur mycket mamma och pappa hela tiden ger oss mer än vad vi behöver när jag vet hur hårt de har jobbat för pengarna. Men den här träbiten som inte kostade pengar betyder mest för mig!

IMG_2832IMG_2833

Haha, kolla detaljer! 

IMG_2834

Vad är den bästa julklappen som ni har fått i år? 

6 kommentarer

 1. Gud så fint och häftigt!! Förstår att du blev glad! <3

 2. Den kameran köpte jag för någon vecka sedan 🙂

 3. Kommer din pappa att starta en serieproduktion av den fina kameran?
  För övrigt är den bästa julklappen att läsa din blogg!
  Kullamannen himself!

 4. Vad fint! 🙂

 5. Fin!! 😀
  Vi köpte ingenting till varandra i år, vi åker till Asien i 3 månader istället, så det kan inte bli bättre 😀

 6. I år fick jag något överraskande som jag aldrig kunnat ana att få. Nämligen färg pennor i 60 olika färger från märket Faber-Castell. Jag har nämnt till syster att jag velat ha just färg pennor för mina målarböcker för jag använt endast tusch pennor innan där inken går igenom pappret. Jag blev verkligen super glad! Trodde inte syrran skulle ge mej något alls för hon sa det själv. Men jag har tydligen varit snäll i år. ?
  I år fick jag lite panik med mina DIYs så det blev lite köpta prylar istället. Eftersom jag var i sista minuten..
  Annars uppskattar jag själv saker som folk gör med sin tid.

  Jätte fin kamera din farsa gjort till dej! Detaljerna e ju det bästa. Då vet man att personen har lagt ner mer än sin dyrbara tid till att göra prylen. En sådan kamera tänkte jag köpa fast oxå en annan modell än den du fick på bilden. ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *