Lucia-dejt

Solstrålar! Ni lyser verkligen upp dem här mörka dagarna i December. 

När jag kom hem igår pratade jag med Paah i nästan 3 timmar. Varje gång vi pratar i telefon slutar det alltid så här. Därför undviker jag att prata med henne i telefon om inte jag är klar med jobbet, haha. Vi har alltid så himla mycket att prata om eftersom vi oftast är upptagna och inte hinner sitta ner med varandra lika mycket numera. Men när vi väl gör det så snackar vi om allt och ingenting. Paah har blivit en universitetslärare nu inom grafisk design! Är så himla stolt över henne. Så mycket som hon har lämpat att bli det i många år!

Jag och Bill var ute en liten sväng och åt sushi, ingen extravagant dejt men helt klart en av våra mysigaste. Jag klädde upp mig jättefin, hade mina högklackar och en av mina finaste kappor medan Bill hade sina vinterkängor från lumpen och fjällrävens friluftskläder. Haha, Bill är så inne i sin Peru-vandringsresa som han ska göra med sin pappa i början av Januari. -Jag försöker gå in i kläderna, säger han. Hahahaha. Någon som är excited much?

Jag och Bill satt och pratade samt skrattade med varandra under hela middagen… Jag snodde lite av hans mat för att visa min kärlek till honom. Om inte man kan sno lite av varandras mat är det inte riktig kärlek för mig 😉

Senare ska Khoen komma förbi, vi ska äta Phad Thai och kolla på film. Nu blir det jobb!

Önskar er en fantastisk dag mina käraste! 

IMG_2437

2 kommentarer

  1. Fett coolt, jag skulle också vilja vandra i Peru! Hoppas han får det roligt, han kanske kan skriva ett litet inlägg om det senare? 😀
    Och vad kul för Paah, jag minns när du skrev när hon pluggade. ^^

    Är det lika halt i Stockholm? Det är GLASHALT här i Uppsala, tror aldrig att jag har gått så försiktigt hem igår eller till skolan som imorse. .___.

  2. Mysigt med liten dejt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *