I’m like a bird

… I’ll only fly away… Haha

Hej kära ni, 

I skrivande stund sitter jag på Luleås flygplats. Dags att åka tillbaka till huvudstaden. Har ett par möten som jag måste gå på samt återgå till den sociala biten i mitt liv igen. Dock kommer jag endast att stanna i Stockholm i en vecka, ska bara göra mina måsten, mysa med Baggiz och Bill, sedan måste jag tillbaka för uppkörningen i Jokkmokk. Ångrar lite att jag inte gjorde uppkörningen i Luleå eftersom jag skulle förmodligen får göra uppkörningen lite tidigare. Jag var så trött på att pendla när vi bokade provet och bestämde mig för stunden att jag inte vill pendla något mer! Haha, trots att jag är van med att resa var det inte kul att vakna 5 varje morgon för att hinna med bussen med restiden på 3 timmar!!!

Vad har ni gjort idag? Nu är det bara 14 dagar kvar till julafton! Wiiiih 

IMG_2312

7 kommentarer

 1. Åh!! Längtar verkligen tills julafton!! 😀 Idag har vi fixat det sista julpyntet här hemma 😀 så mysigt nu när allt är på plats!! Hoppas du haft en bra dag!! 🙂

  http://mammapatronus.se ???

 2. åh tänk att det bara är 14 dagar kvar! Längtar som ett litet barn. haha.

  underbar kappa/jacka/tröja du har där på bilden.
  Usch kan tänka mig hur jobbigt det måste vara med allt pendlandet men snart är det förhoppningsvis över. 😀

 3. Jag vaknade kvart i fem flera gånger i veckan för att hinna tillföreläsningarna i Uppsala och pendlade dit i 5-6 månader. :)))))) Skönt att är över! 3 timmar gick det minst åt per dag att resa fram och tillbaka!

  1. Hjälp! Låter inte roligt!

 4. 3 timmars restid från Voullerim till Luleå?

 5. Snygg dress. snygg fågel !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *