Pink Friday

Gooood morgon mina käraste! 

När jag gick genom mailen i morse såg jag: -BLACK FRIDAY, BLACK FRIDAY!! PASSA PÅ ATT KÖPA JULKLAPPAR PÅ BLACK FRIDAY överallt… Men för mig spelar black friday inte så stor roll. Efter mitt julklappstips inlägget har jag insett att jag inte ska köpa materiella ting till någon i år. Jag ska nog svänga förbi en pysselbutik och köpa lite roliga saker som jag själv kan pyssla ihop till någon annan istället. Jag tycker att saker som man själv har gjort och som kräver TID är mer betydelsefulla. Eftersom tid är så värdefullt för mig och tid är något som jag själv upplever att jag har brist med, därför är tid mer dyrbar än allt annat i den här planeten. Jag är också en sådan person som älskar att ge upplevelser till nära och kära så jag ska nog bjuda familjen på något som vi kan uppleva tillsammans. 

Ok, finns dock ett undantag. När jag tvättade pappas kläder häromdan såg jag att han hade en massa kalsonger med hål i. Blev så ledsen när jag såg det. Alltså, han köper alltid dyra och fina kläder till oss men själv går han runt med hål i kalsonger, hallå?! Nu ska jag köpa en massa ekologiska bomulls kalsonger till honom. Älskade pappa.

IMG_1840

Min dag började med rosa himlen, för mig är idag en PINK FRIDAY! 

10 kommentarer

 1. I år kommer jag bara ge julklappar folk verkligen behöver, och främst till dom av mina nära och kära som verkligen behöver det. Funderar på att ge ett gåvobevis för ”Min stora dag” till de som redan har allt, då barn som mår dåligt verkligen får mitt hjärta att gå sönder ?

 2. Haha äntligen Black friday!

 3. Bästa morgonen med en sån vacker vy. Hoppas du får en jättefin morgon vackra.

  Vad fin du är som tänker så om din fina pappa.

 4. Heej Foki! Åh jag vill så gärna träffa dig igen! <3
  Varje sommar arrangerar jag dansläger och jag tänkte fråga dig om du skulle vilja komma som gäst en stund på Dance Camp och sitta runt en brasa och spela lite gitarr/ ukulele och umgås med mig, de andra ledarna och alla barnen? 😀 Det hade vart så amazing! Jag har ju dig som stor förebild, jag har lärt mig av dig att alltid vara positiv och sprida god energi och det lär jag mina danselever. Jag vet att de skulle älska om du kom och hälsade på! 😀
  Det handlar alltså om juni sommaren 2017 på Ekerö 50 minuter från Stockholm <3 <3 <3 KRAAAM! <3

 5. Haha, detsamma gällande min pappa.? När jag upptäckte det för första gången så dog jag av skratt. Men min pappa är så envis, han vill inte köpa nya själv och bryr sig inte om att kalsongerna har hål. På sätt och vis så är han väldigt härlig som inte bryr sig.

 6. Jag tror min mamma tillslut tvingade pappa att slänga sina. Tror han ville ha kvar dem för att de var bekvämast, haha… ^^’

 7. Jag älskar å göra DIY julklappar. Det har jag gjort de senaste 2 åren faktiskt. För det första man sparar pengar, för det andra man har lagt ner kärlek på prylarna man gjort till de man älskar å för det tredje det är det sjukt kul att pyssla. ❤️ Tiden man lägger ner är fett dyrbar. Gjorde ett kort till mor å hon blev chockad över den. Hon trodde att jag hade köpt den. Hur coolt som helst! ? I år ska jag göra egna klappar igen faktiskt. Det ska bli fett kul, jag har redan inhandlat lite pyssel grejer. ?

 8. Det gjorde jag förra året till några i min familj, då gick jag 1:an på gymnasiet. För jag går i en linje där man läser bild i ett och ett halvt år snart. Men då hann jag inte med att göra till resten av familjen( jag hann bara till 2 personer). Men jag gav alla köpta julklappar också.

 9. Jag köpte julklappar i år faktiskt och blev klar för över 1 vecka sen väntar bara på att sista paketet ska komma på posten. Köpte då saker som familjen har nytta av, till pappa och brorsan blev det en slags ångkokare som man kan använda i ugnen, väldigt smidigt och det får plats med mat för 2 personer så det är alldeles lagom. Till mamma gick jag och min bror ihop och köpte ett halsband med familjeträd med ingraverade namn och månadsstenar för varje familjemedlem. Väldigt enkel men något som betyder väldigt mycket.

 10. hahaha läste kalsonger som ”kartonger” jaba tänkte ”okeeej kartonger med hål i….” ?
  min pappa har också alltid hål i både kallingar å strumpor, mycket braxfisar som lämnar hål i kallingarna kanske ? ahahaha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *