Ta mina pengar!

På kickstarter kan man hitta jättemånga nya och coola innovationer. Bill som är kickstarter-nörd har skickat mig en länk på något som han tror att jag skulle älskar och han hade rätt! Alltså, kolla nedan! Revolutionerande eller hur?!

shoes

Jag vill haaaaaaaaa!

Jag brukar oftast ta med mig ballerina skor i min handväska när jag är ute och ränner i klackar. Man vet ju aldrig när man helt plötsligt måste byta skor. Mitt i allt händer det att vägen inte är klack-anpassad med en massa kantstenar eller lera.

Jag ääääälskaaar den här idén! Det är liksom bekvämare att ta med ett par extra klackar än ett par extra skor.

Undrar om de har patent på det här, annars vill jag fortsätta utveckla idén! Fler design, vinter anpassad o.s.v. Hahaha 😀

3 kommentarer

 1. Wow, detta var det smartaste jag sett på länge.
  En skomodell men med en massa olika klackar att ”byta med”
  Sicken grej alltså. Bara att komma på idén.

  Man tror ju lixom att ”det mesta” som är smart redan är uppfunnet
  men ser här. Det finns plats för nya idéer.
  Snacka om att revolutionera skomodet.

  Kan tänka mig att man i Japan och en massa andra länder måste gå
  bananas när dom ser detta……..

  Fram med ritblocket Foki.
  Tänk dig en semesterresa.
  Från A till B till C osv.
  Från det man bokar, packar väskan, tar med det man behöver i s/case och handbagage. Flyger, förflyttar sitt bagage, hämtar väskan på bandet, prylarna man har med på en semester, fodral etc. för prylarna, kläder man packar ner, hur kan dom kombineras, förvandlas osv.
  Skor och annat….
  Alltså Foki, kanske kan du komma på andra revolutionerande idéer som kan platsa för personer som reser, förflyttar sig, åker på semester, åker till jobbet osv.
  Så kan du matcha klack idén och nästa gång är det din innovativa idé som världen kommer att häpna över……….

 2. Fett smart ju! Då skulle ju någon som jag, som typ aldrig går i klackar, öva upp sig till högre och högre och samtidigt behålla skon hela tiden!

 3. Sånna skor finns redan att köpa sen nåt år: http://www.tanyaheath.com/en/shoes
  🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *