Pappa-dotter kväll!

God kväll älskade läsare, 

Jag och pappa har nyss kommit hem från Boden. Vi har kört 10 mil för att handla lite mat sedan passade vi på att äta middag på en restaurang där. Pappa har länge velat testa restaurangen som vi var och åt på ikväll så det var jättekul för honom.

IMG_1081IMG_1082

Dock är jag inte van att betala tusen spänn för en middag för två här uppe i Lappland, haha. I Stockholm och Bangkok är det ganska vanligt att man betalar sådana pengar i restauranger men absolut inte här uppe så det kändes nästan exotiskt! När vi var klara med middag åkte vi till Max där vi åt mjukglass och drack milkshake till efterrätt, hahaha.

Är jätteglad att jag och pappa gör massor med pappa-dotter grejer så fort vi har tid och möjlighet. Längtar lite grann tills han blir pensionär där vi kan börja resa tillsammans. Det finns så många platser i världen som jag skulle vilja visa honom.

Jag älskar min pappa, han är bäst i hela världen. 

IMG_1086

7 kommentarer

  1. Hej. När kommer ditt schampon mm och säljas. O det var väll på Lyko. Min mamma kommer från Haparanda så varmt mycket i Norrland. Men hon dog förra sommaren. Gillar din blogg du så fin mvh Maria kram.

  2. Haha lol, tusen spänn är ju jättemycket för middag en middag för två. Ingredienserna ser inte så dyra ut. Jag skulle kunna göra samma maträtt genom att köpa ingredienserna från ICA. Sen kan jag illegalt hugga ner någons träd och använda det som ”fat”! Lol!

  3. Tio mil för att handla lite mat?!

  4. Haha vilken salig blandning med en lyxmiddag och MAX-shakes och glass. Precis som det ska vara! 😀 Skulle vara så intressant att få höra era samtal eftersom ni gärna pratar om business-ämnen som jag har förstått det. Kan tänka mig att jag skulle lära mig mycket 😀

  5. Har du färgat håret eller har jag missat något? Jättefin bild på dig!

  6. Nä men nu måste jag kommentera. Jag saknar att du skriver vad det är för mat du visar på bild, både när du har lagat själv och äter ute. Hälsningar foodie 🙂

  7. Åh, vilken restaurang? /fd bodensare

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *