Tack i efterskott

God morgon solstrålar! 

Tusen tack för alla gratulationer. Vad fina ni är! Vi flyttade min blogg till en annan server igår, ni märker nog ingen skillnad här men nu ska det vara grönt för mig att blogga igen. Jag tror dock att vi har tappat bort lite kommentarer på vägen. Om ni har kommenterat under flytten lär kommentarerna inte synas här i bloggen nu. Om det inte var något viktigt behöver ni inte bryr er, annars kan ni jättegärna kommentera här igen då jag inte heller vill missa något! 🙂

Igår fick jag och Bill vakna super-duper-mega tidig, kring 3 på morgonen, eftersom Bill måste hinna med 7 flyget hem till Stockholm. Det tar ju 2 timmar för oss att köra till den närmaste flygplatsen, haha. Inte lätt att bo i skogen men vi har många andra fördelar här också ska ni veta.

Även om jag älskar min kille mer än allt och vill spendera mitt liv med honom känns det skönt att det är lite me time nu. Jag och Bill pratar såklart varje dag, vi har kul och skrattar alltid när vi ses på skype, det bästa av allt förstår vi varandra på vad ”vi” behöver under vissa perioder för att få ut det bästa av vår relation.

Hoppas att ni har det bra och jag önskar er en awesome dag!

Lite bilder som jag tog från helikopterturen: 

imageimageimageimage image

8 kommentarer

 1. Aaaahh maaah gaaadd vad fint det ser ut med den första snön och allt! ♥
  Hoppas din födelsedag blev fin. ^^

 2. Såå vackert ! Jag kände hur jag blev alldeles lugn i själen av bilderna 🙂

 3. Den sista bilden är magiskt vacker!

 4. Så himla fina bilder!

 5. Hej!
  Kan inte en av dina läsare vinna en helikopter tur i norrland av dig engång?

 6. Wow! Den sista bilden är verkligen magisk! 🙂

 7. grattis i efterskott 🙂

 8. Jag sa oxå Grattis på din födelsedag! 🙂 Men den har försvunnit den kommentaren jag la! 🙁
  Då säger jag Grattis i efterskott igen, jag önskar dej all lycka och kärlek! <3 <3 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *