Breakfast in bed

Hej världens bästa läsare! 

Idag vaknade jag jättetidigt, klockan var halv 6 ungefär. Jag försökte tvinga mig själv att somna om men det gick inte så bra så jag klev upp och jobbade, packade upp mina resväskor och gjorde frukost till Bill. Han var så söt som har tagit hand om mig hela veckan sen jag kom hem, nu är det min tur att ta hand om honom.

Egentligen har jag 4-5 olika möten som jag måste gå på i Stockholm nu under första veckan men jag känner bara att jag måste prioritera mig själv och min egen hälsa just nu eftersom detta kommer att ta liiiite för mycket energi från mig. Måste spara på min lilla energi som jag har kvar liksom. Allting måste ske via skype än så länge, även om jag är medveten om att detta kanske inte är så ultimat. I regeln är det alltid bättre när man själv är närvarande och kan få en personlig anknytning till människor som man ska eller kommer att jobba med.

Ok… nu ska jag räkna ut från vilken ände jag ska börja min lilla livsstil-detox här. Laga mat varje dag ligger högst upp på listan, få ro till att läsa en bok är nr. 2 och finner tid till att gå på långa och uppfriskande promenader. Nu chillar jag! ^^

Önskar er en fantastisk dag älskade ni, 

image

8 kommentarer

 1. Hej Foki! Älskar din nya hårkollektion och tycker designen är superfin. Men idag när jag skulle göra Zoegas kaffe och tittade på toppen av förpackningen så såg jag en sak jag är rädd ska bli problem för dig. Den såg exakt ut som din logga! Stort guldigt Z med svart bakgrund. Tänkte jag ville skriva till dig ifall du kanske inte tänkt på det.
  Älskar din blogg och hoppas du mår jättebra!
  Stor kram från en läsare som ser fram emot dina produkter <3

  1. Hej Sofia! Hehe, jag tror inte att det blir någon problem eftersom:
   1. Vi har redan patentskydd på vårt märke.
   2. Fonten på Z inte är detsamma.
   Likheten är nog bara alfabetet Z 🙂 Men tack för upplysningen! Älskar din kommentar och feedback! Bästa bästa du!
   Kraaaaam <3

 2. Helt rätt att du prioriterar din hälsa och avbokade en del face to face möten. Hallå lixom, du har under ca 2 veckor i Thailand, arbetat minst lika många timmar som man annars gör på 1 hel månad.
  Du är a human being, not a robot.
  Så då måste du ju bara få tid att sova ut, komma i fas efter jet lag osv.
  Och fira med din familj att du fyller år.
  Är det 25 du skall fylla eller tänker jag fel?
  Det är ju i så fall en STOOR födelsedag. Som att fylla jämnt ju.

  Karma

  1. Japp, jag fyller 25! Hahaha, vill egentligen inte säga min åldern högt numera men gud vad tiden har gått fort! 🙂 Kram på dig! <3

 3. Bra att du lyssnar till dig själv och prioriterar dig själv i första hand! DU är viktigast <3

  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 4. Hjälp vad mycket jag har missat!
  Har varit så upptagen med skolan på sistone så nu har jag streckläst de inläggen jag inte hade sett tidigare.

  Vilka fantastiska läsare du har som hjälpte dig komma fram till en temporär lösning.

  Riktigt bra att du tar hand om dig nu. Det finns en anime vid namn ”Non Non Biyori” som jag brukar tipsa om när man känner att man vill må bättre. Den värmer själen, om du nu har tid att titta på serier.

 5. Härligt, hoppas du vilar upp dig ordentligt nu <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *