När hela Thailand stannar

Hej världens bästa ni och glad fredag! 

Nu är vi framme i huset här i norr, glada och oskadda är vi. Bill följde med mig under den här resan eftersom vi ska fira min födelsedag här hemma och Baggiz fick vara med sin mormor över helgen. Haha, är glad att Bills mamma älskar vår lilla fyrbenta barn i alla fall, Min mamma har börjat gnälla ganska mycket på den sista tiden att hon är trött på att bara ha fyrbenta barnbarn ha-ha.

Jag har fortfarande mycket jobb att under de närmaste dagarna men ska inte stressa. Produkterna är nu på väg till Lykos lager och de felskrivna tag är skickade med DHL express från Bangkok idag. Nu är det bara små slipning och de sista detaljer kvar men jag kan äntligen andas ut och tänka genom noggrann i lugn och ro om det är något annat som jag kanske har missat.

Vet inte om ni har hört nyheten, den thailändska kungen gick bort igår. Fick meddelanden av mina kompisar direkt när detta kom ut i lokala nyhetskanaler i Thailand. Hela Thailand skakar och står still just nu. De har även gjort idag till national holiday för att folket ska få sörja. Min advokat sa bl.a. att han har gråtit så himla mycket av kungens bortgång. I mina öron låter det lite obekant eftersom jag växte upp i Sverige under hela min barndom men jag förstår att vår thailändska kung är älskad. Så mycket bra saker som han har gjort för landet och ingen kan ersätta honom med de fantastiska jobb som han har gjort. Han var verkligen en fantastisk kung! Håller på att läsa en bok om honom nu och han är så inspirerande, han är en sann förebild 

Alltså, nu måste jag verkligen rycka upp mig. Folk dör i världen varje dag och jag är ledsen för alla problem som uppstod kring mitt lilla jobb. Nu tror jag att det blir en vändning för mig här! Det finns väl ingenting som kan gå fel nu när allt har redan hänt på en och samma gång.

Ha en fortsatt underbar dag finaste ni, vi hörs om en liten stund.

Här kommer ett par bilder som jag tog i Thailand,
helt irrelevant till det här inlägget men det är så himla många bilder som jag har tagit men inte postat. 

imageimageimageimage imageinstasnap

4 kommentarer

 1. Hörde om det faktiskt, väldigt sorgligt 🙁

 2. Fast mina thailändska vänner säger att man inte får prata illa om kungafamiljen, att det är mer eller mindre olagligt. Tråkigt givetvis men alla människor är lika värda. Om dom så är kung eller uteliggare. Bara en tanke. Ha en bra helg

 3. RIP önskar jag den bortgångne Kungen av Thailand.
  Har förstått att han var väldigt omtyckt av befolkningen, och att
  att han var den kung som regerat längst i hela världen. så alla i Thailand har ju typ vuxit upp med denne kungen.
  Läste att folket är jätteledsna och att en massa människor gråter. Måste vara en väldigt sorglig och tryckt stämning där nu, speciellt då i BKK.

  Skönt med tanke på omständigheterna, att du hann göra klart dina nuvarande projekt innan kungen gick bort. Detta då en hel del kanske stannar av nu de närmaste dagarna efter bortgången,

  Ha’ det så bra där uppe i norr.
  Härligt att Bill är med och att ni skall fira att du fyller år tillsammans med din familj.

  Kram

 4. thanks for thbe great info

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *