Det magiska kortet för dem som älskar att resa!

Nu säger jag rakt upp och ner, det här inlägget kommer att handla om kreditkort men det betyder inte att jag stödjer att ni ska bli skuldsatta. Jag har varit anti mot kreditkort tidigare men skaffade det sen jag blev 23 år när jag insåg att det finns så många fördelar med att ha kreditkort när man reser. Jag har kreditkort bara för att det underlättar så himla mycket. Många hotell, biluthyrningar m.m. tar oftast deposition från kreditkortet och många av de ställen tar inte emot debit cards (kontokort).

Easyliving kort från Collector Bank har jättemånga förmåner, speciellt för mig som reser. Eftersom det finns reseförsäkring och evenemangsförsäkring med 0 kronor i självrisk. Det bästa av allt är att kortet inte har valutapåslag när man använder det utomlands! Score!

Det finns också andra förmåner när man handlar med kortet som:
– Leveransförsäkring som ersätter skadad eller saknad vara vid e-handel inom EU.
– Allriskförsäkring som täcker oförutsedda skador och förlust på hemelektronik och hushållsmaskiner i hemmet eller ditt fritidshus.
– Förlängd garanti som ger ytterligare ett år av trygghet vid köp av vitvaror och hemelektronik.

Mer info finns HÄR.

foki_thailand_easyliving_korthallare

Det är en trygghet att handla med kortet mer eller mindre! På samma sätt som man handlar med sitt kontokort kan man handla med kreditkortet istället som har inbygga försäkringar. Det bästa av allt, jag har ett rosa kort! Haha, roligare att använda 😀

Om ni ansöker kortet med koden: COLLFOKI får ni dessutom en snygg korthållare i skinn (om ni vill ha dvs). Dessutom bjuder Collector bank er läsare på första årsavgiften! Ansök HÄR

Tack för samarbetet Collector Bank

instasnap

5 kommentarer

  1. Förlåt om jag låter negativ nu, men det där inlägget var så inte din stil. Det finns sponsrade inlägg som låter naturliga, och så finns det sådana som dessa som känns som något personen egentligen0inte står för. Antar att du fick otroligt bra betalt för det i alla fall 🙂

    1. Håller med. Känns oerhört tillgjort. :/

      1. För att det är reklam/kampanj kanske? Vilket är ganska normalt, Jag uppskattar däremot tipset, Med mitt kort som jag har nu är det valutapåslag på 2%.

  2. Tack för tipset! Hur använder du dina kreditkort? Sätter du in en kreditsumma eller lånar du pengar från kortet? Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *