Koffein kick

Hahaha, det här är helt crazy. Jag är hög på koffein just nu. Stackars min advokat som sitter här bredvid, han är frisk nu by the way! Har suttit här i trafiken, sjungit, dansat och skakat loss. Jag trodde först att jag beställde grönt te med karamell men det visade sig att det var grönt te med kaffe. I Asien har vi ganska roliga special editions på Starbucks. Kan ni tänka er att dricka grönt te med kaffe? Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt. 

Sen den där incidenten med tjejerna under vår roadtrip testade jag att dricka kaffe med dem. Efter incidenten avrådde de mig att aldrig mer dricka kaffe. Jag blir för studsig. Måste nog vara p.g.a att jag aldrig dricker kaffe därför får jag för mycket reaktion tror jag…

Hur många av er dricker kaffe här? Är jag konstig som inte gör det? 

imageinstasnap

15 kommentarer

 1. Jag dricker kaffe men föredrar te. Dricker väl kaffe någon gång varannan dag medan te förekommer minst tre gånger dagligen. Men jag får aldrig någon kick av det. Däremot socker – då går det inte bra haha.

 2. Jag älskar kaffe!! Tokberoende till och med, haha. För mig har det en lugnande påverkan då jag har adhd. Tror dock varje gång att det ska hjälpa mot trötthet, men det är alltid tvärtom att jag blir ÄNNU tröttare 😛

 3. Nä, kaffe smakar och luktar blä, haha. Känner mig som den enda studenten som inte dricker. ( X w X ) Däremot så gillar jag kaffeglass och kaffegodis… förmodligen för att det är en massa socker och mjölk/grädde i det som tar bort den riktiga smaken, haha!

  1. Förresten, det är kanelbullens dag idag! Tror du att du kan hitta nåt liknande i Bangkok om du har tid? 🙂

 4. Josefine

  Jag dricker inte heller kaffe så det är inget fel på dig, haha. Mitt ex däremot tyckte jag var jättekonstig som inte drack kaffe. Typ som att kaffe måste man dricka annars är man knäpp.
  Te dricker jag däremot rätt ofta med en del socker. Dock måste jag dra ner på sockret för det är inte bra att få sig för mycket.

 5. Är så avis på alla som blir speedade av kaffe och energidrycker, så smidigt att kunna ta nåt som piggar upp en ju 🙂

 6. Dricker i princip aldrig kaffe, och när jag gör det märket jag ingen skillnad (får ingen energi kick..) 🙂

 7. Dricker aldrig kaffe. tycker inte om det. Gillar inget annat heller med kaffe/moccasmak.

  Gillar te, dricker det som det är, ingen socker eller mjölk.
  Grönt te, roobois te, orientaliskt te – gott.

  Röker inte heller och kommer aldrig att börja, never in my life. ’
  Fattar inte hur folk kan röka, med tanke på lukten, hälsoriskerna osv.

  Gillar inte heller öl eller alkoholhaltiga drycker.

  I like a clean and health life style.

 8. Vad skönt att din advokat är ok igen.
  Blev lite orolig, men tänkte att det nog var en tillfällig utmattnings/uttorknings grej han råkat ut för.

 9. Blir också speedad av kaffe nuförtiden Slutade dricka kaffe regelbundet för ca 6 månader sen. Innan det har jag druckit kaffe sen jag var 14-15 år, minst 3-4 koppar om dagen (är 27 nu). Men då blev jag inte påverkad av koffeinet eftersom att kroppen var så van vid det. Men de få gångerna jag dricker det nu så får de verkligen effekt Och det kan behövas under långa skift på jobbet

 10. vilken knas smak, haha.

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 11. jag drack mycket kaffe+te förut, men har vant av mig! är definitivt mer utav en te människa men har varit beroende av kaffe för att orka med plugg+jobb etc etc. tänkte aldrig förr på att te (älskade earl grey) också innehåller mycket uppiggande och är uttorkande men enda sedan jag blev vegan har jag tänkt mycket på vad jag dricker om dagarna så har helt slutat med te (dricker örtteer och rooibosteer men dessa är inte ’riktiga’ och saknar helt koffein) och sen dricker jag en kopp half-caf kaffe (har blandat vanligt kaffe med koffeinfritt) innan kvällsjobbet, i samband med fika, aldrig i samband med näringrik mat. dricker inget med koffein i annars för att dels inte bli uttorkad, och dels inte hämma mitt näringsupptag. kaffe/te hämmar helt upptagning av icke-hemoglobin-järn (alltså järn från grönsaker) så om jag fortsatt med mina tidigare te/kaffevanor tillsammans med min nya kost skulle jag troligtvis må skit pga järnbrist nu!

 12. Du e inte konstig alls! Jag dricker inte ens kaffe själv! Just för att det luktar inte speciellt gott, sedan har jag smakat på det ett antal gånger men tyckt att det smakar blä på riktigt! 🙂
  Dricker bah te 😀

 13. Hahaha, och så frågar de – i Kina – om man vill ha varmt eller kallt kaffe. Eh, varmt, tror jag? Hehe. Men kineser gillar att dricka kallt kaffe och varmt vatten. Det är ganska nyligen man har börjat dricka kaffe i Kina, tror jag, och vill man ha gott kaffe, får man gå till kaféer eller coffee shops. Ska man göra eget, är det dyrare än här.

  Jag dricker kaffe! 😉

 14. Oj… två till tre kannor kaffe om dagen blir det här. Och Ja, det är på tok för mycket och jag är skitkass på att dricka vatten. Men hm… jag jobbar på det. Det går bara inte så fort 😉
  Och jaa, lite konstig är du allt som inte dricker kaffe.. jag förstår lixom inte hur man överlever utan det 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *