Best in Chiang Mai

Alltså goosh jag dör! Fick testa en ny maträtt här som är to die for! Jag blir så himla glad när jag får äta bra mat. Det här är ett gammalt recept som har gått i generationer och ägaren till fabriken har varit jättesnällt som lagat det här till mig. Hon berättade att hennes mamma gav det här receptet till henne som i sin tur har fått av sin mamma. Wow!

”Kao Soi”

image

Vi är i princip klara för dagen nu, väntar på att åka till flygplatsen för att ta kvällsflyget tillbaka till Bangkok. Jag är supernöjd med dagen och känner att jag har fått jättemycket gjort. Träffade även ett par duktiga entreprenörer som har samma visioner och jag blev superinspirerad. Det här måste nog vara ett av det bästa med mitt jobb, att jag har möjlighet att träffa så många duktiga människor på vägen.

Hoppas att er dag har varit bra! 

instasnap

3 kommentarer

 1. Förstår din känsla av alla dessa fina möten med fantastiska människor du gör, i samband med att du tar fram dina produkter.
  Magiskt……..

  Såå spännande för dig att få smaka en local dish som du inte ätit tidigare.

  Karma

 2. vad gott det ser ut

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 3. Hej Foki!

  Spännande att få följa dig i jobbet! 🙂
  Och vad trevligt att du fick prova en ny god maträtt! Men på tal om mat. Visst var det ett tag som du försökte utesluta kött? Jag såg även att du använde en del växtbaserade produkter istället för mejerier. Toppen! Hur går det med det nu? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *