Local life

Hur är läget med er? 

Som jag berättade tidigare skulle det regna varje dag. Både idag och igår har det varit extrema regnfall som ledde till tillfälliga översvämningar på vissa gator. Sen är trafikstockning helt kaos så fort det regnar. Vi har parkerat bilen i ett shoppinghus och tog båt istället, haha.

imageimageimage

Mellan olika möten tog vi skytrain och promenerar, såååå mycket snabbare. När vi promenerade genom gatorna fick jag supermycket mysfaktor-känslor. Att se hur lokalfolket lever och är upptagna med att livnära sig är inspirerande på något sätt. Sen kunde jag inte låta bli att köpa allt de säljer, haha. Vill på något sätt stötta dem. Bonus till magen också när allt är så otroligt gott.

imageimageimageinstasnap

1 kommentar

 1. Yeaah, nu får man hänga med Foki runt i Bangkok.
  Så himla najs och mysigt. Ger superhärlig energikick när man är
  här i Sverige och längtar utomlands som bara den.
  Naam thuom (spelling) – översvämning…… haha….
  Gillar när det är översvämning i BKK pga en massa regn.
  Mysigt på något vis med dessa vattenmassor och halvt kaos där man ändå kan ta sig fram på något sätt.
  Smart av er att ställa bilen och ta båt och sky train mellan mötena.
  Tack och lov att Bangkok har floder och åar mitt inne i sta´n, där man kan åka runt. Nästa gång jag åker till BKK, måste jag faktiskt ta och utforska båttransporterna inne i sta´n och se var och hur de olika linjerna går. Mysigt att se stan och stadslivet från en båt.
  Love it.
  I den miljön känner jag verkligen att jag lever och att jag reser.
  Bästa feelingen ever för mig. Finns nog ingen bättre upplevelse.
  Längtar tills det händer…..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *