Jobbdag 2/14

God morgon finaste läsare, 

Håller på att kontrollera mina dokument lite grann nu innan jag och min advokat ska träffa min ekonom. Ni såg mitt schema igår eller hur? Jag hann inte ens träffa min ekonom som var tänkt. Men idag måste vi ses, eftersom vi måste få klart alla bolagspapper samt betala in ”share holders fee” på typ 1 miljon bath (250,ooo SEK).

Sorry att jag kallar alla mina medarbetare efter deras yrke men p.g.a att ni ska inte bli förvirrade på vem som är vem när thailändska namn kan vara kluriga men också p.g.a att alla kanske inte vill vara offentliga.

Sen måste jag lösa det där med flaskorna. Har möte med 5 olika fabriker idag. Ska berätta om alla detaljer sen om hur det blir, nu sitter jag på olika alternativ men behöver lite idéer från er på hur vi kan lösa det här på det bästa sättet. Det finns verkligen ingenting bättre än att kunna brain-storma med er kära vänner.

Lycka till med allt ni ska göra idag! Jag hoppas själv på lite tur jag 😀 

image

Min frukost gör mig glad!

instasnap

2 kommentarer

  1. Dina möten med 5 olika fabriker….
    Med tanke på det som hänt hittills med andra tillverkare, så låter det ju som om det kanske kunde vara bra att ha samarbete med 2-3 olika fabriker, förutsatt att dom gör ett bra jobb. Då har du alltid en back-up fabrik om plötsligt något skulle hända med en av fabrikerna……
    Min personliga tanke när jag läser ditt inlägg.
    Kraam och best of luck

  2. Jag hoppas verkligen att det löser sig med flaskorna! Finns det någon fabrik där flaskorna blir som de ska? Jag tror att man kanske får vara rätt tuff från början och tydligt förklara vad man förväntar sig av fabriken och att man tänker vända sig till en annan fabrik om fabriken inte levererar det man kommit fram till. Har du kollat upp alla tänkbara fabriker i Thailand? Haha 😛

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *