Jag har varit vaken i 40 timmar!

God natt bästa ni, 

AH MAH GAH vilken dag! Jag har varit vaken i totalt 40 timmar nu! Jag borde egentligen vara jättetrött vid det här laget men jag känner mig hyfsat ok faktiskt. Undrar om det beror på att jag har hållit mig aktivt hela tiden där jag i princip glömde bort tröttheten? Eller? Det borde väl vara tvärtom egentligen? Haha, jag ska nog inte göra egna diagnoser nu.

För att hålla hela den här långa dagen kort, det här är vad jag har hunnit med idag:

07:15 – Landade i Bangkok, gick genom säkerhetskontrollen och shoppade lite på duty free.
08:55 – Blev upphämtad av min advokat.
09:45 – Lämnade av väskorna sedan satt jag och min advokat ner för att diskutera om de feltillverkade flaskorna.
11:ish – Åkte till förpackningsfabriken för att säkerställa designen till våra present-boxar.
14:ish – Hämtade upp mitt företagsstämpel på vägen.
14:40 – Befann oss på fabriken som gjorde de feltillverkade flaskorna där vi lämnade tillbaka alla oanvändbara flaskor. De ville inspektera flaskorna själva först, därefter ser vi hur det blir. Vi har gett dem 2 dagar. Men min advokat kommer att ta tag i saker sen om ingenting händer.
15:55 – Möte med vår produktutvecklare.
16:45 – Fick åka till vårt nya kontor en snabbis för att få lite mer information kring den officiella flytten till kontoret.
18:00 – Åkte tillbaka till vår produktutvecklare och fortsatte med mötet.
20:ish – Trevlig middag med fabriksägaren som tillverkar våra nuvarande hårprodukter. Vi pratade genom de kommande produktkonceptet under middag.
23:55 – YEEY! Fick äntligen duscha och tvätta av mig! Ni ska bara veta att jag har gått runt hela dagen helt ofräsch med oborstade tänder. Kan ni tänka er det? Och vara bland en massa folk dessutom! Jag tuggade tuggummi som en tuggande kamel hela dagen. Haha.
00:20 – SÄNG!!! SKÖNA SÄÄÄNG!

Ska berätta om alla detaljer från jobbet imorgon. Har fått lite bekymmer och jag vill fråga er lite om råd… Men nu måste jag verkligen jobba! Nej, SOVA! Asså, på riktigt jag skrev fel och kom på mig själv i samma sekund! Haha så skevt 😛

imageinstasnap

6 kommentarer

 1. OMG jag hade blött näsblod för länge sen (gör det när jag pressar kroppen och min kropp är känslig) hoppas du får sova ut och ha en hyfsat lugn dag imorgon! Älskar att läsa din blogg när du är i thailand, jag älskar Thailand så mycket men har inte haft råd att åka dit på länge så det var ca 6 år sedan sist!

 2. Oj vilken intensiv dag! Du får se till att sova ut ordentligt!

 3. Wow! Don’t burn out!
  Men du ser awesome ut, gleder meg til dine nye produkter

 4. ”Jösses” vilket schema OMG!!!
  F.ö. superintressant att läsa ditt schema, för att få en bild av hur din dag ser ut.
  Måste säga att jag beundrar dig STORT för din ambition, kreativa tänkande och företagsamhet. Att helt ensam ta sig an sådana utmaningar som du gör. Kräver en hel del och en massa olika egenskaper, styrka osv. av en person för att göra detta.

  BIG CREDIT TO YOU FOKI
  Du är bara BÄST

 5. Du är inte mänsklig om du inte är trött efter 40 timmar säger jag bara, haha! Bra kämpat! Jag hade dött för länge sedan..!
  Gå inte in i väggen nu bara!

 6. Bara åtta timmar kvar till två dygn, då 😉

  Fast ärligt talat, det är inte hälsosamt att sova så lite. Någon enstaka gång kan man vara vaken så länge, men i längden så leder för lite sömn till att man dör snabbare. Så glöm inte bort sömnen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *