Last minute

Hej på er solstrålar och glad lördag! 

Alltså, vet inte varför jag måste göra allting i sista sekunden hela tiden. Jag har inte packat resväskan än inför Bangkok resan imorgon. Som jag berättade tidigare ska vi ha Bills andra födelsedagskalas idag, har inte ens hunnit städa lägenheten eller baka tårtan. Sitter i sängen fortfarande med datorn i knän och har inte ens hunnit borsta tänderna, klockan är 12 liksom! Jag har suttit här och jobbat hela morgonen med saker som inte kräver andra människor. Kom på att jag ville lägga till lite mer information på Zoiraks hemsidan innan vi kör igång den live under lanseringen, valt ut potentiella hårsalonger i Sverige som vi ska skicka våra produkter till för provning, kopplade ihop paypal med företagskonto och nu ska jag svara lite på mail.

Kollade vädret också för de kommande dagarna i Bangkok. Regn varje dag! MYYYYZ! Jag älskar luften i Thailand när det regnar. Bra jobbväder är det men inte så ultimat när man ska ta sig runt, helt kaos med trafikstockningen när det regnar i Bangkok. Jag är glad och nervös på samma gång att jag ska åka. Tack för att ni har kommenterat positivt att allt kommer att gå bra! Ni är bara bäst. Vad säger ni? Är ni redo att följa mina hektiska dagar i Bangkok nu under de kommande veckorna? 

Skärmavbild 2016-09-24 kl. 16.40.06 instasnap

12 kommentarer

 1. Vi läsare är nog redo att följa dina hektiska dagar, frågan är om du är redo. Alltså… jag menar… om du har väldigt hektiska dagar så tänk inte på bloggen i första hand. Djupa andetag, en sak i taget ☺
  Vi läsare (och din familj och vänner) gillar en glad och frisk Foki, vi önskar inte att du stressar sönder dig.
  Ha en fin tripp till Bangkok (med både jobb och mysregn )!

  1. Tack för dina kloka ord, det är så skönt att bli påminn om detta lite till och från. Jag kan erkänna att jag glömmer bort det ibland faktiskt. Tack igen finaste människan <3 Kram på dig!

 2. Erics och Smillas Farmor

  Jaha, jag åker med. När går flyget, vilket bolag och vad behöver jag packa mer än gott humör ( hi,hi,hi). Jag älskar att resa med dig,det är ju mitt sätt att komma ut i världen trots mitt handikapp. ”Vi ses”!

  1. Hehe jaa! 🙂
   Ska göra mitt bästa med att ta så mycket foto som möjligt så att du kan leva in i alla händelser! <3 Kram på dig och ta hand om dig!

 3. Jag är redo! Ta hand om dig själv, det kommer gå bra ❤️

  1. Yeeey! Jag lovar att jag ska göra mitt bästa med att ta hand om mig själv. Du måste ta hand om dig också <3 Kraaam, du är bäst!

 4. Hej Foki!
  Hoppas allt är bra med dig och hoppas att stressen inte tar kål på dig, du verkar ha så mycket att göra! Jag undrar bara om du har några tips för att ta bilder på sig själv när man inte har någon med sig som kan ta hjälpa en ta kort på sig? Jag brukar ofta vara ute och vilja ta kort men inte ha någon med mig som kan hjälpa mig leka fotograf och undrar om du kanske stöter på samma problem.
  Ha en awesome dag! Kraaaam <3

  1. Jag tar kort på mig själv hela tiden! Är oftast ute och reser ensam där kamerastativ är min bästa vän under resan! Om du har en systemkamera kan du köpa trådlös fjärrkontroll. Jag har bla. ”avtryckaren” i telefonen t.ex. därför håller jag i telefonen hela tiden eftersom jag fotar mig själv 😉 Kraaam på dig finaste du. Kraaam!

 5. Åh vad längesedan jag var inne på din blogg Foki! Nu måste jag verkligen uppdatera mig om ditt liv och vad du gör idag! Härlig tjej med en släng humor minns jag dig som. Ha en underbar dag och stressa inte! Det är inte värt hälsan som kan komma under det långa loppet.

  // http://karolinamarija.blogg.se

  1. Vad kul att du hittade tillbaka hit igen! <3 Tack för komplimangen och omtanken, vad underbar du är och har ett stort hjärta som bryr dig! Glad att du hittade hit igen, <3 Kraaam

 6. det är lika kul att följa dig, hektiska dagar som lugna dagar 🙂

  1. Taaack snälla Micca, är glad att ha dig som läsare <3 Kraam!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *