Just a reminder

Kolla in dessa underbara ”quotes” som jag hittade på pinterest nu på morgonen! Jag vet att många av er är medvetna om många av påståenden redan men det är kul att bli påminn om det lite till och från tycker jag! Lev gladare och hälsosammare liv allihopa! 😉 

12345678910111213 instasnap

8 kommentarer

 1. Det är jätte bra citat, tack för att du delade dem ♥
  men jag kände mig illa tvungen att ta upp det här med hat…

  Jag har aldrig hatat någon, men idag gör jag det.. varför hatar jag någon?
  Dem som känner mig vet att jag försöker se det goda i alla och blir sällan arg på någon. Men jag i ärlighetens namn hatar min egna Morbror.
  Det låter hemskt att hata sin egna familj/släkt, men jag har tre anledningar. 1, Han ville ha en del av arvet och pratade arv med mig samma dag som min Mamma dog, och i samma hus medans hon låg en våning ner. 2, Han ville ha pengar för att komma till kapellet för att se Mamma en sista gång. 3, Han kom aldrig till begravningen för att hans ex var där…..

  Är jag en hemsk person som hatar honom då? 🙁

 2. Ååh vilka bra citat! Det där var verkligen bra grejer att påminnas om! 🙂 Kram <3

 3. Vanligtvis så älskar jag quotes, men ibland är de så klyschiga och en sorts fasad över det verkliga livet. Ibland ligger det mer bakom än en enkel quotes som man borde inspireras av )

  Läs min historia på min blogg! Försöker förmedla inspiration och hoppas få folk att tänka till =)
  Har även en rabattkod på kända skönhetsprodukter, kolla in min blogg =)

 4. Jag måste bara berömma dig Foki!
  För dessa inlägga och liknande, med livsvisdom.
  Det är något som tas upp för lite i ytlighetens tid.
  Reflektioner och tankar om livet, hur vi ska bete oss mot varandra,
  för att våra liv och vårat samhälle ska bli så bra som möjligt.
  Mer sånt!

  Kram! Emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *