Det sociala livet efter jobbet

God kväll underbaraste ni 

Har nyss kommit hem efter Pokémon-mys i stan. Jag mötte upp Bill och Khoen efter jobbet sedan sprang vi på Paulina och hennes pojkvän som också var ute och jagade Pokémon, vi hängde med varandra hela kvällen, supermysigt! Har inte sett Paulina på jättelänge! Sist vi sågs åkte vi till Summerburst tillsammans och det var över 2 år sedan. Det var superkul att catchade upp lite med henne och pratade om livet, vad vi har hunnit med sen sist vi sågs o.s.v. Jag är så dålig på att följa mina bloggkollegor, önskar dock att jag hade tid att följa alla. Jag känner mig jättedålig på något sätt att jag måste hela tiden fråga vad de har för sig eftersom jag inte alls har koll! Känner mig som en grottkvinna som inte har någon aning om vad som händer i omvärlden. Märker verkligen hur mitt jobb har stor del i mitt liv, men jag älskar ju jobbet mer än allt också. Ni vet ju själv att jag har knappt tid att blogga min egen blogg ibland, hehe 😛

Nu ska jag uppdatera min kalender, har fått in fler uppgifter som jag måste uträtta nästa vecka i Thailand.

Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort idag? 

imageinstasnap

6 kommentarer

  1. (Det är så sjukt spännande att Khoen börjar bli klar med sina låtar, har du hunnit lyssna på hans teaser än? ^^ )

  2. Så mysigt!! Önskar att jag också bodde i en stor stad. Känns mycket enklare att jaga där. Vi har visserligen en del stops här, men inte tillräckligt. Har liksom behövt köpa bollar och de känns ju….sådär 😛

  3. Nathalie

    Hej Foki! Var kommer din superfina jacka ifrån? Skulle verkligen uppskatta svar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *