We’re going home

Hej solstrålar! 

Jag satt uppe till 5 i natt för att jag blev tvär-kreativ där jag skissade mina designer. Alltså, vilket flyt jag hade! Jag var så lycklig och glad när jag hade pennan i handen. Älskar min lilla zen-moment, fast orimlig tidpunkt dock, haha.

image

Jag måste erkänna en sak, jag är verkligen inte på mitt bästa jag just nu. Skulle egentligen åka iväg på fin-middag med United Influencers idag men när jag var på väg ut och stod vid dörren avbokade jag middag i sista sekunden. Mina känslor är så svajig just nu… och detta beror på att jag har haft många stressiga dagar och idag fick jag reda på något som gjorde mig ännu mer ledsen. Jag känner ett par ”ajja bajja” symtom som jag måste bota nu innan jag springer in i väggen så jag har bokat en flygbiljett hem till mina föräldrar nu. Behöver vara hemma i en lugn miljö där jag inte behöver prestera. Ska åka nu imorgon och stanna över helgen för att ladda batterierna. Nästa helg åker jag till Thailand, puuuh ni ska se mitt schema!  

Jag är glad att jag tar hand om mig själv mycket bättre nu än vad jag gjorde innan, jag tvingar inte mig själv eller pusha mig själv till kanten som jag brukar göra. Min hälsa är verkligen prio nummer ett, annars kommer ingenting att funka. Better safe than sorry! 

instasnap

15 kommentarer

 1. Jag känner inte dig men jag vet en sak om dig, det du känner är okej och när du har tagit dig över dessa hinder så kommer du att se tillbaka och förstå att under processen så har du funnit en guldgruva som är ovärderlig som du bara kunde lära dig genom det du går igenom nu. Det är aldrig målet i sig som ger dig tillfredställelse, det är processen och vem du blir som person.

  Stora stora kramar <3

 2. Bra gjort att du känner efter och lyssnar på dig själv och din kropp! Det är inte en enkel sak alla gånger <3

 3. Åh nej, hoppas det inte har med flaskorna att göra. D: Ha det skönt hos föräldrarna, tror att du behöver en liten paus igen. Kul att höra att du fick värsta flowet på dina skisser! Klänningen ser spännande ut. :3

 4. Vad bra att du tar hand om dig själv Foki! Hoppas du får en fin och avkopplande vistelse hos familjen. <3

 5. Oroa dig inte för mycket. Du är starkare än du tror. Det kommer nog lösa sig så småningom hoppas jag.

  Massa kramar, och njut av tiden hos föräldrarna!

 6. vad klokt av dig! jätteviktigt att kunna hejda sig när man är på väg in i fel spår, det finns ju så mycket som uppmuntrar en till en stressig livsstil så det är ibland svårt att stå emot. men sååå viktigt, du är en förebild om du tar hand om dig själv! kram och take care

 7. Kommer Fokiwa kläder börja säljas igen? ..för du hade ju paus på företaget.

 8. 🙂

 9. Ifrån en läsare som har följt dig sen 2011-2012 🙂

 10. 2011/2012

 11. Lyssna på din kropp! och kom ihåg: Self care isn’t selfish <3

 12. Jag tror att alla har perioder då det känns som att de stöter på massor av motgångar. Men för att uppskatta framgång, måste man ha varit med om motgång också, och bara man fortsätter att kämpa, blir det säkert bra i slutändan. Få inte panik, utan ta det bara lugnt. Det är aldrig kört. Vad bra att du ska åka till en lugn miljö! Jag tror att allt kommer att lösa sig!

 13. ❤❤❤

 14. Helt rätt att sätta hälsan först! Hoppas det blir bättre! ❤

 15. Jag är så stolt över vad du har åstadkommit i ditt liv! Hur du hanterar alla problem och motgångar i ditt liv, det är väldigt inspirerande och jag mår så bra av att läsa din blogg. Hoppas du hade det bra hos dina föräldrar för det förtjänar du verkligen <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *