Make another day count

image

Hej käraste ni! 

Hoppas att ni mår prima idag! Jag jobbar på som vanligt. Har mycket på listan nu som jag måste utföra. Sitter och skrattar åt Baggiz precis. Jag vill ha hans liv just nu… För inte så länge sen har Baggiz legat här bredvid mig och pratat i sömnen. Har ni hört eller sett en katt som är i sömnen förut? Haha, jag typ dog när jag såg det. Så sött! Baggiz är vaken nu, han går runt och klöser lite, leker lite, rullar runt på golvet och äter lite. Såååå chill liv! Baggiz måste nog ha det bästa livet ever, så mycket kärlek och uppmärksamhet han får hela tiden.

Tack så mycket igen för alla stöttande ord från igår mina käraste! Jag älskar er! Det här kommer nog att gå bra, så länge man jobbar och försöker lösa problemet på det bästa sättet kommer man att hitta bättre alternativ tillslut.

Önskar er en underbar dag, vi ses om en liten stund 

instasnap

4 kommentarer

  1. Katter är så underbara. Har katt tillsammans med min pojkvän dock bor båda en bit ifrån då jag valde att börja studera i en annan stad. Men vår katt, Toker är helt underbar ser ut som ett litet lejon och måste vara en klumpigaste katten jag känner.

  2. Har också varit med om att min katt har pratat i sömnen:) Katter är fantastiska<3

  3. Merlin brukar snarka högt ibland och ”jaga” i sömnen. Jag smälter varje gång!

  4. Så härlig bild. 🙂 Vill också sitta i solskenet som en katt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *