Go easy on me Saturday

Hey sunshines! 

I skrivande stund sitter jag här i sängen och jobbar. Min advokat ringde mig sen klockan 6 imorse, han åkte till förpackningsfabriken idag och kontrollerade pumparna och korkarna som de hade gjort. Kommer ni ihåg häromdan när jag skrev att jag hade en skitdålig dag p.g.a jobbet? De lyckades göra fel på pumparna/korkarna igen nämligen. Tusentals pumpar och korkar gick i spillror. Det var en helt annan design som vi fick. Hur kan man göra fel 3 gånger liksom? Den här gången var det t.o.m. 3 olika guldtoner. Inte ens samma färg! Så min advokat fick åka iväg och tog tag i kontraktet som vi skrev på innan jag åkte. De vägrar att göra en återbetalning och vill hellre dra ut på tiden genom att göra nya (igen) men det har vi inte tid med. Så jag fick koppla ihop min advokat och en annan fabrik som jag hade kontakten med tidigare. Hela morgonen har varit mycket telefon/skype/line fram och tillbaka. Jag sitter här och är lite nervös just nu, väntar på svar från min advokat om hur det blir.

Jag åker till Thailand om 2 veckor ungefär och vill att allting ska vara klar när jag är på plats eftersom jag vill att vi ska fokusera på reklaminspelningen och produkt-plåtningar på den lilla tiden som jag kommer att vara där.

Nu håller jag tummarna att allt kommer att gå bra och jag önskar er en felfri dag! 😉 

imageinstasnap

8 kommentarer

 1. Det låter inte kul alls :/ Hoppas att det löser sig

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 2. Det känns som att de på fabriken är riktigt nonchalanta och dryga och bara kör på utan att kontrollera ordentligt att det är rätt färg! Jag har faktiskt fått lite erfarenhet inom industriarbete och vet, att man efter att ha producerat massor av produkter, kan upptäcka, att det är något som blivit fel på dem. Men jag tycker inte att det borde vara jättesvårt att välja rätt färg till pumparna, när de har sett färgen. Det är klart att det är surt för dem att inte kunna sälja alla de pumpar, som de har tillverkat, men det är deras fel och alltså de som ska stå för det, inte du! Fast om det är i Thailand, som det är i Kina, kan jag tänka mig att det är svårt att få sin vilja i genom gällande att de ska stå för kostnaderna. I alla fall i Kina är det inte kunden som har rätt, om man säger så… Jag tycker att du ska byta fabrik om det går!

 3. Hej Foki! Jag ville bara säga att jag nyss lyssnade på ditt avsnitt i bloggbuissness och jag blev otroligt imponerad av dig. Du inspirerade mig väldigt mycket. Jag visste inte att du var en sådan stor entrepenör och hade så många bolag. Tack för din inspiration och för att du motiverar många unga tjejer att de också kan göra stor karriär i entrepenörsvärlden. 🙂

 4. Ville bara säga vilken underbart fin bild på dig Foki!

  Och jag hoppas att det löser sig med pumparna. Kämpa på! Du är stark som orkar stå ut med allt detta.

 5. Usch så frustrerande!

 6. Så tråkigt att sånt händer. Känns som att korruptionen inte får ett stopp. Vilken tur att du har en advokat i alla fall. Hoppas att allt löser sig, och stressa inte för mycket!

 7. Trist när saker inte går som planerat, men vad kan man göra när skadan redan är skedd? Tur du har en back-up plan med en annan tillverkare.

  Extra mycket jobb innan allt kommer igång och blir som du har tänkt dig. Sedan blir det förhoppningsvis lite lugnare för dig, när du får produkterna enligt dina önskemål, och allt rullar på.
  Förr eller senare faller allt på plats.
  Till dess – håll ut……….

  1. Tillägg till min kommentar……

   Till Foki-
   Stay positive…….no matter what happens.
   I slutändan faller alla bitar på plats.
   Även om vägen dit kan vara krokig bitvis.

   Karma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *