Att umgås i Stockholm

God kväll! 

Eftersom jag var så upptagen med att tänka på jobbet har jag inte ens hunnit berätta för er om gårdagen som var så himla kul och mysig! Som ni läste igår mötte jag upp mina kompisar, Acky och Yun för lunch. Vi åt stans bästa sushi och snackade lite om allt möjligt.
Jag och killarna är ursprungligen från Thailand men vi känner oss väldigt ”svenskt” på något sätt och delar samma åsikter kring våra ”kulturer”. Detta ledde till gemenskap och vi klickar så himla bra med varandra! Jag har egentligen inte så många thaivänner här i Sverige men det är kul med de få som jag känner eftersom alla (tre) är så himla underbara!

image

Efter lunchen åkte Acky till jobbet men jag och Yun åkte vidare på äventyr eftersom Yun var ledig. Jag och Yun gick till slottet och kollade in ett museum där, vi fotade en massa och lekte turister! Superkul! Nästa gång blir det hop-on hop-off bussen 😛 Haha.

image

Efter museum gick vi till Stortorget i gamla stan och satte oss på chokladkoppen caféet där vi drack varm choklad och snacka om allt och ingenting. Vi hade såååååå mycket att prata om. Förstår inte var vi får allt ifrån men det var supermysigt! 

image

Jag hade verkligen mycket bättre dag igår som var fullt av skratt och glädje, hoppas på en bättre dag imorgon. Men jag får ta det som kommer. Är redo för allt. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, mysa under täcket och se en komedifilm. 😀

God natt bästa ni 

instasnap

2 kommentarer

 1. Jag hade en super bra dag igår. Fotade oxå en massa på dagen även på kvällen. Det var första gången jag fotade i princip kvälls bilder å de blev jätte fina ju, jag blev helt kär!!

 2. Pratar du thailändska eller svenska med dina thaikompisar i Sverige och även med din syster?
  Eller blir det en mix av svenska/thailändska.

  Stockholm är ju bara en såå fin stad. Borde lätt kunna räknas in bland världens finaste städer.
  Apropå hop on hop off bussen du skriver om.
  Fram till 30 september går även Strömmas hop on hop off båt tur i Stockholms innerstad.
  Kanske även det något att testa.

  http://www.stromma.se/stockholm/sightseeing/batsightseeing/hop-on-hop-off-bat/

  Om du ändå gör turistaktiviteter, varför inte besöka några museer (om du inte redan har gjort det). En del museer har dessutom fri entré (se listan).
  http://www.regeringen.se/artiklar/2016/02/fri-entre-infort-vid-18-statliga-museer/

  http://www.ilovestockholm.se/gratis_i_stockholm.asp
  http://www.gratisistockholm.nu/showObjects.aspx?categoriesId=4

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *