Friends for life!

Glad Fredag finaste ni, 

Vad ska ni göra idag? Vad ska ni hitta på för kul? Jag har jobbat lite grann nu i morse men ska strax ut och träffa mina kompizar, vi har bokat in lite lunchmys. På tal om kompisar, min andra halva Evvi fyller år idag! Hurrah hurrah! 

Ni som har följt bloggen länge är nog bekant med Evvi. Haha, mitt första inlägg handlade t.o.m. om henne där jag skrev hur mycket jag saknade henne för att hon flyttade till Spanien.

Jag och Evvi föll för varande första gången när vi hoppade högst på ”gummibandsleken” på skolgården. Sen dess har hon alltid funnits där för mig under mina ljusaste och mörkaste perioder. Hon var den kompisen som körde i flera mil för att komma hem till mig när jag grät i telefonen och sa att jag behövde henne. Hon skyddade mig alltid när vi var ute tillsammans och har alltid fått mig att känna en enorm trygghet. Det finns ingenting i världen som kan ersätta henne! Här har jag en vän för livet ♥ 

imageinstasnap

14 kommentarer

 1. vad härligt att ha en sån vän, vad mysigt att vara så skyddad. Jag har nog aldrig haft det för jag är mer den som skyddar istället för att bli skyddad. 😀

  Ha en fin stund tillsammans.

  1. Ja, verkligen! Är tacksam att jag har en vän som Evvi <3 Kraaam!

 2. Så fint, grattis till henne 🙂

  1. Hei! Litt off topic til innlegget her! Men har lest bloggen din i noen år og nå er jeg i Bangkok. Og har sett at du har vært på noen utrolig flotte cinema her! Lurte bare på om det er den på toppen av central world? Har også sett at du har vært med noen ufattelig gode stoler/senger, betaler du ekstra for det? Og ikke minst viser de på engelsk eller er det mye dubbet? 🙂

   1. Heeeej! Lyxbio som jag brukar gå på är i Paragon, Central Embassy och EmQuatier. Kolla in här: http://www.embassycineplex.com/ Salong 1 är den som jag alltid går på.

    Filmerna är inte dubbat! Kraaam!

  2. <3 <3 <3 <3

 3. Grattis Evvi! ^-^ ♥
  Idag har jag tagit det lugnt (inga föreläsningar på schemat ♥) så jag slapp åka till Uppsala idag. Åkte med brorsan till hans universitet och pluggade där medan han hade föreläsning och sen åkte vi hem tidigt. ^^
  På söndag får jag äntligen flytta in i rummet jag hyr i Uppsala – kommer bli betydligt färre mornar som jag måste vakna kl 5 haha! 😀

  1. Oooh, vad naaaajs!! Grattis till boendet! Min lillasyster ska också flytta in till en egen lägenhet nu på söndag också! 😛 Kram på dig!

   1. Åh! Gud vad najs att Fay lyckats få tag i egen lägenheter, det känns ju nästan omöjligt i Stockholm, haha. ^^’ Är glad för hennes skull i alla fall, grattis! 😀

 4. Grattis till din fina vän! Hoppas ni har en toppendag!

  1. Taaack Mou <3 Du är bäst!

 5. Åh vilket fint inlägg om er vänskap! Evvi verkar så bra. <3
  Själv fick jag idag gå till min kompis begravning … 🙁 Det gjorde så ont i hjärtat. Ingen borde dö så ung. Men det var i alla fall en vacker, om än hemskt sorglig stund…

  1. Ååh, jag kan tänka mig hur det känns. Min lillasyster förlorade sin bästa vän när hon var 16 som gick bort i cancer. Det gjorde så ont att se henne så förkrossad och hon kan än idag börja gråta när hon tänker på sin vän. Jag är ledsen att höra detta, kramar och kärlek till dig! <3

 6. Det är så fint av henne att göra så! Jag har en kompis när jag brukar vara ledsen brukar han skriva fort, och sen så har han svarat mitt in natten när jag mått dåligt. Ingen annan skulle göra så av dem jag känner… Han är min bästa kompis = )

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *