Jag ger bort min Justin Bieber VIP biljett!

I samarbetet med mig själv som köpte en JB-biljett till min lillasyster men hon ska gå dagen efter istället vill jag nu ge bort den här VIP biljetten till någon av er som verkligen vill gå och kan uppleva hela Justin Bieber upplevelsen som en VIP. Gå före alla andra i kön, egen VIP ingång/avdelning och härliga Justin Bieber merchandise. Datum: 29 September 2016 i Stockholm. 

P.s. Den här biljetten går inte att få tag på något mer så det ligger jättemycket värde i biljetten för er JB fans! Såg även att man har chans att vinna en meet & greet med den här biljetten. Kan skicka all information till vinnaren sen nästa vecka!

Allt ni behöver göra är att motivera i det här inlägget varför ni vill vinna!

vipjbinstasnap

68 kommentarer

 1. Åh. Jag vill så gärna vinna, och ge, denna biljett till min syster. Hon är tokig i Justin Bieber och har alltid varit. Minns hur tokig jag kunde bli på henne när hon sjöng ”baby, baby, baby ooooh.. ” tidiga morgnar när man bodde hemma.. 😉
  Hon fyller år exakt den helgen och är så ledsen att hon inte lyckats få tag i en biljett.
  Hade betytt så mycket om jag kunde få ge henne detta, till min syster som är världens bästa.
  Kram!!

 2. Michaela

  Hejj Foki! Jag skulle såå gärna vilja vinna VIP biljetten. Eftersom att jag vill så sjukt gärna gå på konserten. Jag har väntat på Justin i fyra år och nu kommer han äntligen tillbaka. Jag skulle aldrig kunnat köpa en VIP biljettet själv eftersom att jag inte har dom pengarna. (Student) Så det här är min stora chans! ”I crushers my fingers” och det skulle betyda så mycket för mig ifall jag fick chansen att gå på konserten. ♫ mitt motto atm ”Never say never”
  Kram! ♡

 3. Cornelia

  Nej men va kul!!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då Justin är en stor inspiration i mitt liv och hans nya musik är så grym! Har aldrig varit på en stor konsert så vad skulle vara bättre än att börja nu, med självaste Justin? ahh tänk va kul! Sjunga med i varje låt och känna av stämningen i arenan!
  Kram!

 4. Jag vill vinna biljetten till min bästa kompis, han älskar Justin. Han är själv en stor talang, och otroligt duktig på att sjunga. En meet and greet kanske skulle ge han en kick till att verkligen satsa (om han skulle vinna de också vill säga) annars är han världens mest underbara människa, godhjärtad och tänker alltid på andra innan sig själv. Därför tycker jag att han förtjänar denna biljett mvh isabell

 5. Miranda Nilsson

  Hej Foki! När jag såg detta inlägg om en möjlighet som jag har väntat på i mer än 4 år så blev jag så glad. Att få chansen att få se Justin, min största idol någonsin är en dröm jag länge önskat ska slå in. För mig har det varit omöjligt att kunna köpa biljetter när dem väl har släppts så när någon lottar ut på detta sättet så kommer hoppet tillbaka lite extra om att få uppleva min dröm en gång för alla… Jag kan inte beskriva hur mycket Justin betyder för mig, att få se honom live skulle betyda allt, verkligen! Han är en så fin person och han har fått mina år att bli lite extra bra dem senaste åren, den tiden jag upptäckte honom har varit den bästa tiden i mitt liv!

 6. Jag skulle vilja vinna för jag har alltid velat se Justin Bieber. Det va väldigt länge sedan jag va på konsert, vilket är något av det roligaste jag vet. Men eftersom jag går i skolan så är det svårt att få pengarna att räka till allt. Därför hade jag inte möjligheten att köpa själv denna gången.
  Mvh Tova

 7. Marina G

  Hej Foki! Jag skulle såå gärna vilja vinna. Förra gången Justin hade turne var det min födelsedag och jag önskade såklart mig inget annat än att få gå på hans konsert, men eftersom jag var ganska ung då, och hade ingen som kunde följa med mig fick jag inte åka för mina föreldrar. Och jag har väntat såå länga på att han ska komma och ha konsert här igen, jag tror jag grät av lycka när jag fick reda på att du lottar ut en biljett! Jag är seriöst en av hans störata fans och jag skulle bli överlycklig om jag vann❤️

 8. Hej! Jag skulle gärna vela vinna biljetten eftersom jag har haft det lite tufft med min fot som jag skadade inte så länge sen och måste gå med kryckor mm. Det skulle vara lyxigt att inte behöva trängas med kryckorna igenom folkmassan och stå där, utan att verkligen få njuta av hela konserten. Förra gången Justin var i Svergie så kunde jag inte då heller fara på hans konsert 🙁 Så detta skulle vara jätte stort för mig 🙂

 9. Malin Oksa

  Att få vara på en Justin Bieber konsert är ju drömmen. När hans nya album kom ut så lyssnade jag på låtarna varje dag. Jag har alltid velat gå på en konsert och speciellt Justins, det skulle vara himla kul att uppleva . Han har alltid varigt en av mina största idoler och att få se honom live är ju som sagt en stor dröm.

 10. För att jag är på tok för gammal för att gilla Justin. Jag kan liksom inte hjälpa det

 11. JOSEFINE

  Oj,

  vore det inte fantastiskt? jo.
  har aldrig sett honom live, men det vore helt enastående,
  och enastående är en underdrift!

  WOW

  //Josefine

 12. Pernilla

  Hej svejs!
  Justin Bieber, ett namn som är och förblir en association med youtube videon av ”Baby” och en helt kär bästa vän. Då min bästis festis sedan start haft denna killen både i, på och utanför hennes mobil men framförallt i hennes liv, känns det som mitt uppdrag att fullfölja dessa årens största drömmar. Se och uppleva, då jag vet att hon skulle göra precis samma sak för mig 7 dagar i veckan! Vänskap är allt!

 13. Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna till mig och min kompis för att när jag skulle beställa biljetter krashade min dator ihop så våran dröm att få åka och se han gick i spillror. Det har varit en av de sakerna vi vill mest av allt och har så velat i flera år, då vi inte hade möjlighet att åka förra gången han var i Sverige. Vi har alltid älskat hans musik och vad han står för. Så det vore guld värt om jag vann dessa biljetter!
  Kram! <3

 14. Såg nu att det var en biljett det handlade om, men motiveringen är densamma. 🙂 Jag skulle ge den till henne i så fall, då hon alltid ställt upp för mig kring allt.
  Kram! <3

 15. Vilken bra tävling och så snällt av dig att ge bort en biljett. Jag är självklart med och tävlar då jag absolut skulle vilja se JB, Hans musik har betytt mycket för mig genom åren. Och ingen skulle bli lyckligare än jag om det var just jag som vann biljetten. Jag håller tummarna för att få min dröm i uppfyllse.. Kram http://ssandras.se

 16. Charlotte Haselager

  Hej!
  Vad omtänksamt att du ger bort biljetten till någon annan 🙂 Jag skulle bli jätte glad om jag skulle få möjligheten att se honom och det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse för mig. Jag är ett stort fan av honom men är arbetslös nu och kan tyvärr inte köpa en biljett.

  Tack för möjligheten du ger oss alla! 🙂
  Hälsningar från Charlotte

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *