Pokémon mecka i Salzburg

Oh my gosh! Jag och Bill är helt tokiga. Vi upptäckte att hela Salzburg var värsta Pokémon mecka så vi bestämde oss att spela lite efter maten. Pokémon-promenaden ledde oss till Mirabell slottet som har en av de vackraste parkerna ever. I parken upptäckte vi att alla satt och spelade! Haha, så mysigt. Jag fångade nästan en Dragonite men den smet! Gaaah!

Alltså, det var så nära att vi skulle strunta i att åka hem och stanna här i en dag till men Bill måste tillbaka till jobbet och jag har mycket nu kring jobbet under veckan. MEN! Nästa gång ska vi ta igen Salzburg riktigt ordentligt.

Skulle ni kunna tänka er att spela Pokémon Go när ni är utomlands? 

imageimageimageimageimageimageimageimage instasnap

7 kommentarer

 1. Åååh ja jag skulle inte ha några problem me att spela Pokémon utomlands, det måste ju vara ännu häftigare. Det finns la fler coola Pokémon att catcha tänker jag. 😀

 2. Haha jag hade inte heller haft några problem med att göra det x) ett bra sätt att gå runt o se sig omkring också 🙂

 3. Haha ååh jag ska utomlands snart och vill så gärna spela Pokémon då! Men hur har du gjort för att det inte ska bli en svindyr mobilräkning? Köpt simkort på plats? 🙂

 4. Haha jaaa, absolut. Några pokémon är ju regionsspecifika, så dom går inte att fånga i Europa! Drömmen är att spela Pokémon Go i Tokyo!

 5. så fint det är ser ut som dröm stället ju

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 6. Skulle gärna spela Pokémon Go utomlands men det blir ju så dyrt att ha internet igång så…

 7. Spelade lite nu när vi var i Rom. Många pokestop men verkade inte vara så många som spelade dock…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *