Att hitta den rätta outfit

Jag vet inte hur jag ska lösa med min outfit imorgon. Jag ska på en modevisning på kvällen och tänker vara uppklädd men har möten hela dagen där jag inte har möjlighet att åka hem för att byta om. Ett av mina möten som jag bl.a. gjorde presentationen till idag var inför min återförsäljare. Vi ska planera hur vi kan lansera mina hårprodukter på det bästa sättet och det är min uppgift att förmedla vad vi står för, konceptet o.s.v. så att vi kan göra lanseringen optimal på det sättet som jag tycker känns bra. Jag kommer att avslöja här i bloggen vem min återförsäljare är imorgon så stay tune! 

Just det, tycker ni att det är ok för mig att vara jätteuppklädd trots att jag ska på business möten? Alltså, inte nu vanliga Foki-kläder som jag hade på mig idag (bilden nedan) men ännu mer utstyrsel liksom. Blir det för mycket tror ni? 

imageinstasnap

4 kommentarer

  1. Prova med nån kavalj och snygga byxor, det funkar ju alltid på jobb och fest. Senare på kvällen så kan du tillägga smycken och en fin väska ^~^

    1. Håller med. Om mötet handlar om att förmedla något så bör du inte ge dig själv anledning att be om ursäkt för val av klädsel.

  2. Om det absolut är en speciell superuppklädd outfit du vill ha, så kan du kanske nämna på mötet att du är påväg till ett event direkt efteråt? Så förstår de. 🙂

  3. Dra på en stickad kofta/tröja över eller en kavaj och ta bort alla smycken, då går det ju snabbt att bara fixa sig efter mötet. 🙂 Och om du fixar håret… Tja, vem klagar på en snygg frisyr?? Haha, det ska nog gå bra ska du se. 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *